Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
Sauron:
--- Citat: loris46 - 21 Veljača, 2010, 22:18:51 ---ddd..bio sam i ja tada..pice..svi pobegli.. :toothy12:
sve face vo no, dosla murija, svi gas..hahahha :toothy10:
--- Kraj citata ---
šta si bio ti na tom meetu ? to smo se neš skupili dole pa su se prepirali di će se ić i na kraju ajmo na viškovo na te plodine,od tamo se razišli i poslje do zameta đir ovo ono pa doma i to je to...
sjećam se na prošlom šta je bio,tjedan dana prije toga si bio,usliko sam ti mikrovalnu ispred arčija,evo slike
ali koj smjeh je to bio,neko se zadero MURJA,u roku od 2 sekundi svi na motorima već bili i gas xD :toothy12:
--- Citat: zoki_NRG - 21 Veljača, 2010, 22:13:47 ---pa trkao sam se ja gore bio hahaha
a vidi nrg, jos je imao prednju felgu od runnera jer se prednja polirala...
--- Kraj citata ---
ti nisi imo vozačku je tako ? ali ti je bio registriran nrg,ja ni to ni vozačku još ni prepisan motor na sebe hahah xD :laughing6:
evo još jedne kad ja mislim gebo pali gumu,a pogledajte soletov nrg-a sa crvenim felgama :icon_biggrin:
3alfa3:
--- Citat: aeroxtuning - 22 Veljača, 2010, 00:31:05 ---ganjali su ga,tj ugrozavali sa svojim ultra brzim prometalom....mogli su jednostavno stat,a ne imat na dusi jedan zivot....naravno da nije ispravno bjezati,ali svak izgubi volju stati kad imas 2 opcije kod zaustavljanja,mozes biti potpuno cist,da nisi niti jedan prekrsaj ucinio.....prva opcija je da ti pisu neke gluposti,druga opcija je da das za "kafu" (cca 50 kafa),na sto vecina ljudi pristaje jer imaju taj neki strah od glupana koji nisu ni osnovnu zavrsili....zato sada se i ne trude vise nikoga sa motorom zaustavljati jer znaju da im niko nece stat...
--- Kraj citata ---
Svakog zivota mi je zao, pa i ovog blesavog.
Ali i dalje tvrdim - prirodna selekcija
Iwo SR Tuono:
od svih dvokotača 50ccm skuteri su na meti i to je ispravno, mene u prosjeku 1,5 puta dnevno zaustavljaju jer još ima malo skutera na cesti,al sad kad se poveća broj skutera nadam se da će i njih počet zaustavljat i da će mi past prosjek :icon_biggrin:
Bez vozačke,registracije i ostalih stvari nemaš šta tražit na javnoj površini(cesti =) ),netko je iznad već rekao, zbog takvih neodgovornih likova nas ostale koji smo 99% ispravni jebu u zdrav mozak
Drnda:
evo samo sam htio se namijati dobro na ovaj video.... lik je stvarno car.. nema sta.. pa umjesto da ide negde medju kuce, ili bilo gdje on ide po cesti sirokoj 29 metara haha, i jos puti policiju da ga stigne... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
zoki_NRG:
--- Citat: Sauron - 22 Veljača, 2010, 01:45:26 ---šta si bio ti na tom meetu ? to smo se neš skupili dole pa su se prepirali di će se ić i na kraju ajmo na viškovo na te plodine,od tamo se razišli i poslje do zameta đir ovo ono pa doma i to je to...
sjećam se na prošlom šta je bio,tjedan dana prije toga si bio,usliko sam ti mikrovalnu ispred arčija,evo slike
ali koj smjeh je to bio,neko se zadero MURJA,u roku od 2 sekundi svi na motorima već bili i gas xD :toothy12: ti nisi imo vozačku je tako ? ali ti je bio registriran nrg,ja ni to ni vozačku još ni prepisan motor na sebe hahah xD :laughing6:
evo još jedne kad ja mislim gebo pali gumu,a pogledajte soletov nrg-a sa crvenim felgama :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
imao sam ja vozacku i regan motor, ali sam se godinu i pol vozio bez tablice, retrovizora, zmigavaca itd..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju