Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
Sauron:
murjak bi zaustavljao r-ove da može...šta može on s bmw-om protiv recimo cbr-ke 600 ? ništa...nemože cbru ni prismrdit...
meni najviše živcira što ljudi ne shvaćaju neke stvari,za a2 non stop čujem frendove kako govore da neće tražit te motore do 50ks nego odma ninju ili r1 pa gas,ko jebe murju,kao pobjeć će im...stvar je u tome što ćeš ti nekog pogodit ili neko tebe i najebat ćeš ko žuti...dođe murja i vidi da nemaš za to kategoriju i kao da nemaš vozačke moš se jbat.. ::)
@robert ako ti starci neće platit vozački plati si sam kao i ja,radio sam po ljeti i platio si a1 a u 11.mjesecu sam prodo nsr-a da mogu uplatit B kategoriju i šta mi je ostalo para si kupio foxa...starci mi ništa nisu kupili osim za 1. motor automatika mi je stari dao 200kn da si kupim drugi cilindar i klip lol xD :) i par puta za ulje dali,sve ostale motore,vozačka polaganja,kacige i još ostalih stvari sam sam kupio,jedino su mi jaknu kupili kao za 18. rođ :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Sauron - 20 Veljača, 2010, 21:02:03 ---murjak bi zaustavljao r-ove da može...šta može on s bmw-om protiv recimo cbr-ke 600 ? ništa...nemože cbru ni prismrdit...
--- Kraj citata ---
Zivis u zabludi
marko_AeRoX:
nebi vjerovali kolko su brzi ti motori... i ovisi koja dionica je... nemaju oni samo bmw-e... znam da nasu ekipu skuterasa okolice po bistrici ganja moj frend s KLE 500 :toothy3:
Sauron:
da imaju i kle-e...
što se tiče cbr-a i bmw-a stvar je u tome što će cbr bit bolji sigurno po ravnome i zavojima a dok je po gradu dobar bmw jer je okretniji...znam tu po rijeci neka mjesta gdje zaustavljaju i vidio 2 slučaja sa r1 i rsv-om di murjak nije ni pogledao jer je bilo na 4 trake,dalje sve ravnice i di će on sa bmw-om za njime...? po gradu će ga lakše uhvatit to je normalno..
ali možeš ih sjebat isto bez beda,ja sam beverlyu pobjego bez beda,uletio u jednosmjernu i uspio proć nekako kraj auta a njega je zatvorio...i što je najgore prođem dalje 500m i stanem na semafor,sav ono panika,bez vozačke,bez registracije i vidim dolazi neki skuter u retrovizoru,bacam u 1.,davam gasa lagano da ću krenut i kad ono dođe bliže i skužim neki leonardo,jbt srce mi je skoro skočilo van xD :toothy12:
najgore je to bježanje,ja sam za 1mm prošao kraj tog auta,pun gas doletio,auto trubi,skrenuo je u desno i ja kraj njega,tako se sjebeš,zabiješ se u njega i onda sve moguće kazne za vozačku,registraciju tj. tehnički,gore slik gume,nema žmigavaca,razbio ovome auto...najebeš ko žuti :-X
položiš i sve neka je po zakonu pa se onda zajebavaj a ne ovako... :nono:
CoK:
--- Citat: zoki_NRG - 20 Veljača, 2010, 17:52:27 ---ja sam bio kupio skuter i uplatio vozacki i isao frendu motor pokazat cisto prije nego polozio i nije me nis trazio ni potpisat niti mi ista dao pa kita...
ako ti starci nisu pametni, ti mozes bit pa se ne zajebavat...
i jos nesto, vise nema poziva na sud, kazna dojde doma i zali se ako hoces...
--- Kraj citata ---
ok...ovdje si mu doslovno reko ruzne stvari o starcima...NAT KUL
pozivi na sud dolaze jos uvjek tak da te tu odmah ispravim jer si pogrijesio...NAT KUL
uglavnom...nemas kaj vozit bez vozacke i bez registracije,pogotovo u gradu opasnost si za sebe i za druge,nemoras ti niti bit kriv al ak se nakj desi eto ti sranja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju