Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
dhorvat:
Eto, zato ja ne vozim po Zagrebu sa skuterom. :laughing7: Skuter mi je idealan za daleke relacije gdje mi je zadnji puta policajac uzeo dokumente i izvadio svjetiljku da bolje vidi odakle smo došli i molio da skinemo kacige da se stvarno uvjeri da smo to mi tako daleko od doma :toothy12:
zoki_NRG:
--- Citat: luna500rr - 20 Veljača, 2010, 17:55:17 ---Istina drkaju samo skutere, na mulce bez vozacke i autom od +100ps ni negledaju...
--- Kraj citata ---
itekako gledaju...
ja imam vozacku za auto i auto 100+ ks, i evo cekam kaznu za konjazu...jednom me pustili samo tako cim sam polozio bez upozorenja, jednom kaznili...
dva puta cini mi se upozorili za tu konjazu...al nisu imali srca dat kaznu :toothy12:
Bokygs:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 20 Veljača, 2010, 17:47:25 ---stari kupi si sportski motocikl serije R i rješio si problem!!!!opće poznata stvar je da državni organi drkaju samo skuteraše.....a i 90% njih nema ambicije da juri za R-om!!!!
--- Kraj citata ---
Istina...ljetos je mene bio zaustavio policajac na motoru i pitam ga ja dal zaustavlja i lovi R-motore,on je rekao da nije lud riskirat zivot zbog budala(to su njegove rječi,a ne moje),a da ih nema smisla zaustavljat kad neće stat..a za skuterima stalno "leti",i kad vidi sumnjivog skuteraša na cesti odmah se rotirka pali i počinje potjera,a 600 ili 1000 R-ove ignorira :angry7:
3alfa3:
--- Citat: robertbahcic - 20 Veljača, 2010, 16:42:00 ---...lapili nereg. motor i nemam vozacku...
--- Kraj citata ---
To je 15.000kn za neosigurano vozilo, 5000kn za neregistrirano vozilo i 5000-15000 zato jer nemas vozacku. Dakle, kazna je 25.000-35.000kn.
Kako si ponovio prekrsaj, to bi trebalo biti jos toliko. Dakle, do 70.000kn. Da si punoljetan, toliko bi dobio, a jebes drzavu koja to nece naplatit tvojim starcima.
Jedva cekam da to ponovis nakon rodjendana pa da budes primjer drugima. Samo se nadam da prije toga neces prouzrocit neku nesrecu gdje bi bilo ozlijedjenih (ukljucujuci i tebe) i materijanlu stetu
--- Citat: robertbahcic - 20 Veljača, 2010, 16:42:00 ---dobio sudski ukor i 4mj zabrane...
--- Kraj citata ---
LOL, samo u ovoj banana drzavi mozes dobit zabranu voznje na 4 mjeseca, a uopce ne smijes vozit :toothy12:
Bilo na motori.hr nedavno slucaj gdje je policajac pisao kaznu liku koji se sam zapeljo u grabu za izazivanje promete nesrece (sto je u redu), ali mu je pisao i za neimanje kategorije iako je ovaj imao A2 kategoriju, a vozio KLE500 kojeg smije upravljati tom kategorijom. I na sudu sutkinja izjavi da vjeruje policajcu i odrapi mu kaznu iako joj je objasnjavao da mu ne treba A kategorija nego je dovoljna i A. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
I ode on odvjetnici da napisu zalbu kad i ova veli da je sutkinja u pravu, ali ovoj je mogao grubo u facu rec o cemu se radi pa kad je kokos vidjela, rekla je da nema problema i da ce sredit stvar
Bokygs:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Veljača, 2010, 20:10:38 ---Bilo na motori.hr nedavno slucaj gdje je policajac pisao kaznu liku koji se sam zapeljo u grabu za izazivanje promete nesrece (sto je u redu), ali mu je pisao i za neimanje kategorije iako je ovaj imao A2 kategoriju, a vozio KLE500 kojeg smije upravljati tom kategorijom. I na sudu sutkinja izjavi da vjeruje policajcu i odrapi mu kaznu iako joj je objasnjavao da mu ne treba A kategorija nego je dovoljna i A. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
I ode on odvjetnici da napisu zalbu kad i ova veli da je sutkinja u pravu, ali ovoj je mogao grubo u facu rec o cemu se radi pa kad je kokos vidjela, rekla je da nema problema i da ce sredit stvar
--- Kraj citata ---
E ovo je stvarno je*ena SRAMOTA...da policajac,sutkinja i odvjetnica ne znaju novo uvedene zakone... :angry7: :angry7: :angry7:
Stvarno nemogu vjerovati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju