Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
salej600:
--- Citat: Waynder - 20 Veljača, 2010, 17:27:19 ---da naravno... zove se hrvatska lutrija.. pa dobis tamo i platis sve sam posto je balavo dijete reatrdirano na mozak, mater bez posla a stari na burzi pa ni preko suda nemres potrazit nes u zivotnom vijeku
--- Kraj citata ---
Nisi shvatio. Ne tražiš od njih već od tog zajedničkog fonda. To nema veze s njima.
kiza-iz-kvarta:
stari kupi si sportski motocikl serije R i rješio si problem!!!!opće poznata stvar je da državni organi drkaju samo skuteraše.....a i 90% njih nema ambicije da juri za R-om!!!!
zoki_NRG:
--- Citat: istipa622 - 20 Veljača, 2010, 16:54:15 ---ako nisi ništa potpisao vjerovatno te samo plaše :redface:
Pogledaj po na motori.hr i pronađi neku slicnu temu...ima ih dosta već :toothy10:
--- Kraj citata ---
ja sam bio kupio skuter i uplatio vozacki i isao frendu motor pokazat cisto prije nego polozio i nije me nis trazio ni potpisat niti mi ista dao pa kita...
--- Citat: robertbahcic - 20 Veljača, 2010, 16:57:45 ---da znaju mi starci al nisu jos valjda dovoljno pametni da shvate da se vise isplati platit voacki a nebih nista reko ono vozim se stvarno po cijelom zg-u i uvijek me na kvartu zdipe i to kad najmanje ocekujem i reko sam da prodajem skut kupit cu si fino bicikl dok ne polozim al me zanima jel se kak mogu izvuc jel sam odrađivao dobrotvorni rad u starackom domu definitivno nezaborvno iskustvo ;D ali mi je najvise do vozacke posto sam krenuo polagat a nebih volio da dodem podic vozacku i odma ju vratim na neko duze vrijeme znam da sam pogrijesio al sta je tu je
--- Kraj citata ---
ako ti starci nisu pametni, ti mozes bit pa se ne zajebavat...
i jos nesto, vise nema poziva na sud, kazna dojde doma i zali se ako hoces...
luna500rr:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 20 Veljača, 2010, 17:47:25 ---stari kupi si sportski motocikl serije R i rješio si problem!!!!opće poznata stvar je da državni organi drkaju samo skuteraše.....a i 90% njih nema ambicije da juri za R-om!!!!
--- Kraj citata ---
Istina drkaju samo skutere, na mulce bez vozacke i autom od +100ps ni negledaju...
salej600:
Sad kad ga kazne neće dozvolu i kad ju dobije vidjeti skoro.
Već kad se voziš bez ičega poslušaj KIZU
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju