Općenito > Propisi

Zaustavila me murija !!!

<< < (3/14) > >>

fic:
ako nije regan motor imas kao neku posebnu "osiguravajucu" kucu koja ti naplati štetu ukoliko vozilo od drugog sudionika nije regano i onda ga oni tuze za malo veci iznos... tako nekak ugl

robertbahcic:
sva sreca pa nikada nisam imao sudar a niti sam padao sa motora a stvarno vec dugo vozim motor a za vozacku sam si sam kriv motor nije registriran ali ima osiguranje :laughing9:

dhorvat:
Gle kod nas je tak kak je. Njima nije jasno koji žive u gradu i u urbanijim i prometnijim sredinama kaj kod nas znači vožnja bez vozačke.

Ali "vani" je malo drukčija situacija. Samo za skidanje blokada je velika spačka a kamoli vožnja bez vozačke  :drunken_smilie:

Evo ti i primjer u dojčlandu:   :laughing7:

salej600:

--- Citat: fic - 20 Veljača, 2010, 17:07:44 ---ako nije regan motor imas kao neku posebnu "osiguravajucu" kucu koja ti naplati štetu ukoliko vozilo od drugog sudionika nije regano i onda ga oni tuze za malo veci iznos... tako nekak ugl

--- Kraj citata ---

Sva osiguravajuća društva na području Hrvatske moraju izdvojiti određena sredstva u zajednički fond koji isplaćuje nastalu štetu ako drugo vozilo nema osiguranje. Treba se posavjetovati sa advokatom i to se vrlo brzo riješi.

Udri majstore i dalje bez dozvole i registracije. Jednom ćeš to sve platiti svejedno  :laughing7:

Waynder:

--- Citat: fic - 20 Veljača, 2010, 17:07:44 ---ako nije regan motor imas kao neku posebnu "osiguravajucu" kucu koja ti naplati štetu ukoliko vozilo od drugog sudionika nije regano i onda ga oni tuze za malo veci iznos... tako nekak ugl

--- Kraj citata ---

da naravno... zove se hrvatska lutrija.. pa dobis tamo i platis sve sam posto je balavo dijete reatrdirano na mozak, mater bez posla a stari na burzi pa ni preko suda nemres potrazit nes u zivotnom vijeku

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju