Općenito > Propisi
Zaustavila me murija !!!
robertbahcic:
da znaju mi starci al nisu jos valjda dovoljno pametni da shvate da se vise isplati platit voacki a nebih nista reko ono vozim se stvarno po cijelom zg-u i uvijek me na kvartu zdipe i to kad najmanje ocekujem i reko sam da prodajem skut kupit cu si fino bicikl dok ne polozim al me zanima jel se kak mogu izvuc jel sam odrađivao dobrotvorni rad u starackom domu definitivno nezaborvno iskustvo ;D ali mi je najvise do vozacke posto sam krenuo polagat a nebih volio da dodem podic vozacku i odma ju vratim na neko duze vrijeme znam da sam pogrijesio al sta je tu je
R@kija:
dobit ces ukor opet valjda...
kaj ces ga regat kad se mos i ovak vozit :toothy12:
dhorvat:
--- Citat: robertbahcic - 20 Veljača, 2010, 16:57:45 ---da znaju mi starci al nisu jos valjda dovoljno pametni da shvate da se vise isplati platit voacki a nebih nista reko ono vozim se stvarno po cijelom zg-u i uvijek me na kvartu zdipe i to kad najmanje ocekujem i reko sam da prodajem skut kupit cu si fino bicikl dok ne polozim al me zanima jel se kak mogu izvuc jel sam odrađivao dobrotvorni rad u starackom domu definitivno nezaborvno iskustvo ;D ali mi je najvise do vozacke posto sam krenuo polagat a nebih volio da dodem podic vozacku i odma ju vratim na neko duze vrijeme znam da sam pogrijesio al sta je tu je
--- Kraj citata ---
Čini se da si ti isti ko ja samo si u krivim krajevima :toothy3:
Jbg, takvi su ti uvijeti. Položi ispit ili kupi bicikl :laughing7:
Waynder:
--- Citat: istipa622 - 20 Veljača, 2010, 16:54:15 ---ako nisi ništa potpisao vjerovatno te samo plaše :redface:
--- Kraj citata ---
to ti samo mislis prijatelju XD
Waynder:
i j**** vam tu voznju bez vozacke.. vec su neki iz ekipe imali problema sa tim balvcima ciji su straci "odgovorni" pa mi to dijete izleti i skuca se u mene.. niko ne najebe fizicki.. ali ko bu sad aplatil stetu od 50 000 kn na autu posto ovo g#vn% njegovo nije regano nit ima vozacku pa osiguranje ne prizna...
ne da bi bi uzo motor.. nego i noge...
i taj sudar kajs e desil.. desil se bas kak vi velite "na selu" di niko ne gleda od murje bla bla bla...
vozacku i osiguranje MORAS imat bas zbog tih problema...
za registraciju me ne jebe....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju