Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Tuning SP-a 180

<< < (4/12) > >>

SPecial:
Koliku kompresiju daje ta bgm glava i koliko kosta?
Po meni se najvise isplati staviti KB glavu i 55mm radilicu,+karb,usis,sirenje standard ispuha itd.
I malo se poigrati oko standardnog prijenosa.
Zanima me jos sta se dobije malossi CDIem i koliko kosta novi?
Gumy je spomenuo kako je stavio struju od SRa 150 jer da manje trokira na max okretajima (nisam siguran).

R@kija:

--- Citat: SPecial - 20 Veljača, 2010, 17:45:21 ---Koliku kompresiju daje ta bgm glava i koliko kosta?
Po meni se najvise isplati staviti KB glavu i 55mm radilicu,+karb,usis,sirenje standard ispuha itd.
I malo se poigrati oko standardnog prijenosa.
Zanima me jos sta se dobije malossi CDIem i koliko kosta novi?
Gumy je spomenuo kako je stavio struju od SRa 150 jer da manje trokira na max okretajima (nisam siguran).

--- Kraj citata ---

meni nije jasno kak vam se da tjunirat takav skuter..i seriski ide dobro..kupi rade original radilicu od fxra pune polutke i novi cilindar s klipom..malossi glavu,usis,25 frgu multivar,keevlar i 43mm granu malo dotjeras cilindar i kaj ce ti vise...

dugotrajno a ide super...

BoLT3K:

--- Citat: rakitje00 - 20 Veljača, 2010, 17:51:19 ---meni nije jasno kak vam se da tjunirat takav skuter..i seriski ide dobro..kupi rade original radilicu od fxra pune polutke i novi cilindar s klipom..malossi glavu,usis,25 frgu multivar,keevlar i 43mm granu malo dotjeras cilindar i kaj ce ti vise...

dugotrajno a ide super...

--- Kraj citata ---
Da se vise izvuci preradom serijske glave, nego kupnjom Malossi-eve. Ako vec kupujes gllavu, kupi PM ili KB. Ako su pare problem, tu je uvijek BGM.  :icon_thumright:

runner_sp180:
ja se slazem sa deckima prije, po meni nije potrebno cak ni mjenjati serijski termo grupu nego preraditi jer se iz nje moze jako puno izvuci... najveca ulaganja je najbolje stavit u usis, pa poslje u prijenos, auspuh i termo grupu ne bih mjenjao.. samo prerade..

gumy:
nema struja od AC-a nikakve veze s trokiranjem na max okretajima.
po meni najisplativiji tuning:
multivar, prerada cilindra, kb,pm ili bgm glava, drugi usis, 25karb i još par sitnica i to je to, minimalna ulaganja a dosta bolje ide

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju