Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Tuning SP-a 180

<< < (3/12) > >>

SRAD:

--- Citat: Mrle Mrki - 20 Veljača, 2010, 16:09:05 ---znam da ce u pocetku bit tako, ali meni nikad dosta pa cu si morat nesto slozit na njega jos. vjerovatno ce ic malo brusenje cilindra bgm glava sa distanecrom, bgm radilica 55mm, karb neki 28, usis, prirubnica, variomat, gljiva i kvacilo.

za spuh ne znam sta cu jos

zanima koja je dobra kombinacija karba, prirubnice i usisa za sp 180?

--- Kraj citata ---

Za kasniji tuning obavzno glava, ispuh i karburator 28 sa adekvatnom prirubnicom(Kiesler ili Stage 6) i protočnijim usisnim lamelama(Tassinari ili modificirani Malossi), za veće karburatore veliki produženi usis sa većim usisnim lamelama.

Radilica sa 55 mm nema puno smisla osim ako je želiš zamjeniti umjesto standardne da skuter bude izdržljiviji, Malossieva sa standardnim hodom je isto jako dobra alternativa po pitanju trajnosti i balansa na visokim okretajima.

Mrle Mrki:
mislim da ce tako nesto i bit kao sto si ti rekao.

jel ima smisla sta mjenjat oko prijenosa, npr sekundar?

SRAD:

--- Citat: Mrle Mrki - 20 Veljača, 2010, 16:25:40 ---mislim da ce tako nesto i bit kao sto si ti rekao.

jel ima smisla sta mjenjat oko prijenosa, npr sekundar?

--- Kraj citata ---

Nema potrebe, standardna getriba je ok :icon_thumright:

Mrle Mrki:
znaci tvoja preporuka bi bila: serijski spuh sa granom 40, variomat, kvacilo, karb, usis, prirubnica i druga glava.?

koji je smisao stroker radilice sa hodom 55mm?

R@kija:

--- Citat: Mrle Mrki - 20 Veljača, 2010, 17:09:18 ---znaci tvoja preporuka bi bila: serijski spuh sa granom 40, variomat, kvacilo, karb, usis, prirubnica i druga glava.?

koji je smisao stroker radilice sa hodom 55mm?

--- Kraj citata ---

serisku granu na 34 a ne 40!

kvacilo je po meni nepotrebno ak je orginal dobro..samo druge federe... a usis i karb da i glavu..i ja nebi vise nis diro..jedino mal cilindar...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju