Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Tuning SP-a 180
SRAD:
--- Citat: Mrle Mrki - 20 Veljača, 2010, 17:09:18 ---znaci tvoja preporuka bi bila: serijski spuh sa granom 40, variomat, kvacilo, karb, usis, prirubnica i druga glava.?
koji je smisao stroker radilice sa hodom 55mm?
--- Kraj citata ---
Preporuka je malo tunirati cilindar(ovisno koliko snage zahtjevaš), veći karburator(25 ili 28) ako je 28 onda ide veća prirubnica i usisne lamele a dobro bi bilo staviti i drugu glavu.
Bgm ima istu kompresiju kao i kb glava, ali bgm je malo bolja zbog veće površine hlađenja.
Što se tiće radilice koja ima duži hod, svakako zahtjeva i preradu kanala da se podese sa podignutim cilindrom. Moja preporuka je ako već mijenjaš radilicu da ne stavljaš dužu već Bgm 52 ili Malossi 52 jer cilindar koji je podešen za 55 je teško upotrijebiti kasnije na standardni hod od 52 a radilica od 55 mm nema neku veliku prednost po pitanju snage.
Što se tiće struje za cestovnu upotrebu bez obzira na povečanje okretaje, nema potrebe mijenjati CDI ili ugrađivati inerrotor već se modificira standardna struja.
igor.sb:
--- Citat: BoLT3K - 20 Veljača, 2010, 17:53:20 ---Da se vise izvuci preradom serijske glave, nego kupnjom Malossi-eve. Ako vec kupujes gllavu, kupi PM ili KB. Ako su pare problem, tu je uvijek BGM. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
lupetas gluposti
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
srad je gore objasnio uz istu kompesiju cak su i cjenovno iste
BoLT3K:
--- Citat: igor.sb - 20 Veljača, 2010, 19:19:21 ---lupetas gluposti
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
srad je gore objasnio uz istu kompesiju cak su i cjenovno iste
--- Kraj citata ---
Onda sam se ja zaj#bo :dontknow:
Izvini na dezinformaciji :D
Mrle Mrki:
npr. malossi kit sa bgm glavom nema smisla vec samo preradit cilindar i stavit recimo bgm glavu koja dize kompresiju na 12,5:1 dok je serijski 9,8:1, jel to dovoljno?
koji karburator onda stavit ako mozete preporucit neki s obzirom na usis i prirubnicu?
bi li odgovarala neka prirubnica pod 45° ili neki drugi tip?
kakav bi bio polini usis za takvu preradu?
EDIT: jel ima smisla stavljat Exhaust - MALOSSI MHR - Piaggio 2-stroke maxi aspuh??
Laki:
jel ti zelis izvuc max iz sp-a ili zelis da ide dobro i da koliko toliko traje?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju