Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Tuning SP-a 180
Mrle Mrki:
a sto je sa strujom imali li smisla nju mjenjati.
i zanima sta je bolje napravit. stavit serijski spuh sa granom 40 na prerađen serijski cilindar ili neki sportski spuh na također prerađen cilindar.
BoLT3K:
Ako imas novca za neki PM ili scorpion spuhic, onda da. Ako nemas za ove auspuhe, onda ostavi serijski, jer ce sigurnno biti bolji nego neki jeftiniji aftermartket :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
e mrki, kupi serijskog spa očuvanog i samo se vozi, vjeruj mi neš ništa htjet mjenjat :icon_thumright:
Mrle Mrki:
znam da ce u pocetku bit tako, ali meni nikad dosta pa cu si morat nesto slozit na njega jos. vjerovatno ce ic malo brusenje cilindra bgm glava sa distanecrom, bgm radilica 55mm, karb neki 28, usis, prirubnica, variomat, gljiva i kvacilo.
za spuh ne znam sta cu jos
zanima koja je dobra kombinacija karba, prirubnice i usisa za sp 180?
SRAD:
--- Citat: Mrle Mrki - 20 Veljača, 2010, 11:00:28 ---a sto je sa strujom imali li smisla nju mjenjati.
i zanima sta je bolje napravit. stavit serijski spuh sa granom 40 na prerađen serijski cilindar ili neki sportski spuh na također prerađen cilindar.
--- Kraj citata ---
Ako je skuter za cestovnu upotrebu nema potrebe stavljati sportski ispuh osim ako imaš viška novaca i misliš izvuči maksimum.
Što se tiče struje nema potrebe je mijenjati već se ovisno o razini tuninga i na njoj mogu napraviti male modifikacije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju