Tehnički kutak > Styling skutera
trazim pomoc i savjet u vezi stylinga Baotiana
marko.p:
šta jebete čovjeka...tako sam i sam mislio iz ničega napraviti nešto pa sam odustao jer sam skužio da se ne isplati ulagati novce nego skupljati pa kupiti nešto bolje....pošto je tebi to besplatno....smisli neku dobru kombinaciju i pofarbaj ga....narančasto-crna,crveno-bijela,plavo-narančasta....
Nikon:
ne jeben covika nego ozbiljno kazen.. 100kn mu dodje lim, posudi skare ili brusilicu i okine, probusi i zavida... sprej je 16kn s kojim moze zatamnit stop, komad crne naljepnice za obrve recimo dodje 10kn, tetovaze su dosta jeftine ako nisu ko pola motora... a posto je boja free onda bojaj inace ne :)
skini undertail i tablicu stavi ispod ili na deklo :)
Exit:
takve vas volim, kad mi dajete pametne savjete ! :hail: :hail: :hail:
postat cu vam slike kad ga malo dotjeram, kad budete vidjeli s cim sam krenio, i sta ce biti s njim... :hail: :hail: :hail: :biker2:
vekyyy:
e po meni bi jos mogao kupit druge retrovizore? oni dodu oko 150kn... ili skinuti te stare...
onda recimo onaj nosac otraga ono skinuti i sada sam vidio na novim kinezima ima onaj spojleric.. a sa onim spojlericem puno lipse izgleda.. a onaj spojler dode isto oko 150kn... mozda i manje...
e da jedino sto sam ja isto rekao frendu da napravi samo on ima TGB,njemu je isto svijetlo gore na volanu a to je po meni jako ruzno pa ako bi imao bas vremena ono svijetlo sa volana skinuti i lijepo staviti u prednju plastiku.? znam da bi bilo puno posla sa tim ali skuter bi bio jakooo drugaciji.. jer po meni nije bas ono svijetlo gore na volanu lijepo...
Ako imas vremena pokusaj to napravit :icon_thumright:
DUBrawa:
ja sam mislio to napravit na svojem ALI : :notworthy:
Nije vrjedno. Gle kad skineš gore svjetlo treba tu rupu pokitat i pofarbat u točno istu nijansu skutera. Onda da dolje staviš svjetlo treba neki drugačji far zato šta nemožeš taj stavit bilo bi još ružnije... Neznam bilo bi to dosta zajebancije.....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju