Tehnički kutak > Styling skutera
trazim pomoc i savjet u vezi stylinga Baotiana
vekyyy:
--- Citat: DUBrawa - 24 Srpanj, 2007, 20:54:59 ---ja sam mislio to napravit na svojem ALI : :notworthy:
Nije vrjedno. Gle kad skineš gore svjetlo treba tu rupu pokitat i pofarbat u točno istu nijansu skutera. Onda da dolje staviš svjetlo treba neki drugačji far zato šta nemožeš taj stavit bilo bi još ružnije... Neznam bilo bi to dosta zajebancije.....
--- Kraj citata ---
da znam... far bi mu pasao od bilo kojeg skuta... i lijepo bi to izgledalo..
ako covijek ima volje nek radi :jerk:
DUBrawa:
hm... Da mi se da zahebavat znam šta bi odma stavio. ar od sr-ke 50 :headbang: . Ali treba oped busit rupu za far na donjoj maski a ta maska nije napravljena da bi imala dolje svjetlo. a neznam bas da bi to bilo dobro....
Exit:
lijepo bi to sve izgledalo, ali oko farova mi se bas i ne da toliko zajebavat... :headbang:
Punisher:
--- Citat: Exit - 26 Srpanj, 2007, 01:30:40 ---lijepo bi to sve izgledalo, ali oko farova mi se bas i ne da toliko zajebavat... :headbang:
--- Kraj citata ---
Meni je čak lakše struju sredit nego pripasavati drugu prednju plastiku s farom na skuter, pa sad ti vidi ako misliš da ti je shebano onda pusti... :)
speedburn2:
slušaj, ne obaziri se na ove sto pljuju po kinezima mozda jesu iz kine ali kako kazes nemoze svako imat gileru ili yamahu.
ja imam neku noviju verziju baotiana (Quinqi), dok svi moji frendovi voze peugeote i yamahe, al boli me i po mom su pljuvali pa su prestali.
skini prednji i zadnji blatobran, napravi neki undertail, ispod stavi par ledica, i kazes da ces ga farbat, motor ce bit zvjer,
skini blokadu, ako vec nisi. :icon_thumright:
meni je bolje prckat po slabijem skuteru pa od njega nesto napravit a ne dobit gotovog i vozit se po gradu s gotovim motorom, gdje je tu uzivancija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju