Tehnički kutak > Styling skutera

trazim pomoc i savjet u vezi stylinga Baotiana

<< < (3/10) > >>

Exit:

--- Citat: DUBrawa - 19 Srpanj, 2007, 15:49:14 ---piso sam ja po forumu malo o sređivanju baotiana. :Tuning i tehnička pitanja imaš o tome kako sam stavio kit  :headbang: : 4t kit pomoč se zove tema haha  :toothy12: imaš po stylingu isto nekek moje savjete pa pogledaj. Ovo woofer na scooteru pogledaj  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
navalio sam ja pioneerov mp3 player na njega i kenwoodove zvucnike  (2x100W), i sve sljaka super... tuning me trenutno ne zanima, ja sam ovdje samo pitao kako da sa bojom izvucem neku sportsku liniju, pala mi je na pamet mjesavina crne, crvene i metalic srebrne...

vekyyy:
recimo to farbanje ce te doc dosta para...
jer metalik boja je skupa...
Pa onda recimo ovako.. dao si za njega 4000... jos ako mislis bilo kakav styling napravit to ce te izac 6000... pa si mogao nesto polovno puno bolje kupit... a za 4000 si mogao kupit isto dosta dobar polovan skuter...
ja sam vidio na www.kupiprodaj.net dosta dobru apriliu za 3000kn... evo decko iz ogulina prodaje svog F15 za 3000kn... :icon_scratch:
pa kuzis... iz baotiana neces ja mislim nista moc izvuc....

po mojem misljenju bi trebale vec i druge felge kao i na mog stalkera... al to je previse para pa to tako uskoro nemislim kupovat... jer se i ovako mogu vozit... a felge sa gumama polovne dodu oko 1000kn :sad1:

Nikon:

--- Citat: Exit - 19 Srpanj, 2007, 15:48:12 ---
e vidis tu si se zaj#bo ! kupio sam ga sam ! i nikad nisam bio za to da idem po trgovinama i trazim styling dijelove, ja sam uvijek bio za rucni rad... lako je kupit gotove dijelove spremne za montazu gdje ni ruke ne moras prljati... ali ako ti to sve napravis solo, mislim da ce ti biti bolji nego harley ! rucni rad se uvijek cijenio...  :headbang:

--- Kraj citata ---

e onda svaka cast.. nekome je baotian yamaha .. o tome se nema sta raspravljat...

stavi mu podnice, udri naprid kakvutetovazu, zatamni stop svitlo, ... izgledat ce ti ko drugi skuter :)

DUBrawa:
meni ej motor orginal metalic crni al sam išo na kombinaciju crno crveni. Znači ljepa metalik crna motor amortizer crveni naljepnice crvene gljiva crvena i sad ču tapecirat sic u cevrenu sa natpisom sparco  :headbang:  :headbang: . :Svaka crvena na motoru mi je ista nijansa  :headbang:

Exit:

--- Citat: Nikon - 19 Srpanj, 2007, 20:17:42 ---
--- Citat: Exit - 19 Srpanj, 2007, 15:48:12 ---
e vidis tu si se zaj#bo ! kupio sam ga sam ! i nikad nisam bio za to da idem po trgovinama i trazim styling dijelove, ja sam uvijek bio za rucni rad... lako je kupit gotove dijelove spremne za montazu gdje ni ruke ne moras prljati... ali ako ti to sve napravis solo, mislim da ce ti biti bolji nego harley ! rucni rad se uvijek cijenio...  :headbang:

--- Kraj citata ---

e onda svaka cast.. nekome je baotian yamaha .. o tome se nema sta raspravljat...

stavi mu podnice, udri naprid kakvutetovazu, zatamni stop svitlo, ... izgledat ce ti ko drugi skuter :)

--- Kraj citata ---
tako je brate, to sam i mislio napraviti, i onda ga jos samo prefarbati, a to ce mi jedan prijatelj napraviti besplatno, jer radi kao auto-lakirer, tako da me nece nista kostati !  :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju