Tehnički kutak > Styling skutera

trazim pomoc i savjet u vezi stylinga Baotiana

(1/10) > >>

Exit:
kao sto rekoh prije u jednom svom postu... nije fora uzeti skut koji kosta cca 15k kuna... fora je uzeti qurcinu poput baotiana i sredit ga tako da izgleda kao pravi skut... trenutno u svom posjedstu iam jednog takvog i zelim ga dotjerati... zelim iz njega izvuci neku "sportsku" liniju... skut je crvene boje (sva plastika)... sad mene zanima da li bih ja mogao izvuci "sportsku" liniju iz njega kad bih stavio na njega malo crne boje ? jel netko pokusao srediti Baotiana, mislim na plastiku... ? :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli:
oko motora znam sve sto mi treba... trenutno me zanima samo styling... molio bih vas za par savjeta, ali ne tipa onih da kupim dr skut... :moli: :moli: :moli: :moli:

Benjamin:

--- Citat: Exit - 19 Srpanj, 2007, 06:15:09 ---kao sto rekoh prije u jednom svom postu... nije fora uzeti skut koji kosta cca 15k kuna... fora je uzeti qurcinu poput baotiana i sredit ga tako da izgleda kao pravi skut... trenutno u svom posjedstu iam jednog takvog i zelim ga dotjerati... zelim iz njega izvuci neku "sportsku" liniju... skut je crvene boje (sva plastika)... sad mene zanima da li bih ja mogao izvuci "sportsku" liniju iz njega kad bih stavio na njega malo crne boje ? jel netko pokusao srediti Baotiana, mislim na plastiku... ? :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli: :moli:
oko motora znam sve sto mi treba... trenutno me zanima samo styling... molio bih vas za par savjeta, ali ne tipa onih da kupim dr skut... :moli: :moli: :moli: :moli:

--- Kraj citata ---

A smisli neku kombinaciju boja i polakiraj kaj drugo rec.

Ak oces bit frajer kupis perla boji za 1000€ 1kg i polakiras s tim motor i bit ces jedinstven.

Exit:
a dobro sad... necemo pretjerivati...  :nono:

Punisher:
Probaj naći ako ima za Baotian sliku samo obrisa (znači sliku tipa kao što nađeš u bojanci) i sa Paintom se malo igraš i isprobavaš razne sheme.

vekyyy:
evo sada cu ti ja rec...

Taj kvatung kosta oko 4000kn... to si mogao nac kakav malo bolji skuter za 5000..
i odmah bi sve imao.
a sad na njemu bi ti trebalo jako puno
prvo nove felge,bojanje unutarnjih plastika... i to ti je vec potroseno na njega preko 2000kn(znaci to si mogao imat vec skuter za 6000kn)
Evo recimo kit za njega dode 1000kn i onda auspuh sigurno dode oko 1000kn :sad1: to ti je vec ukupno 8000 kn za te pare si mogao kupit (speedfighta ili aeroxa) i onda bi imao pravi skuter...
Po meni taj se tvoj skuter ne isplati sredivat. Jer to je skuter za ic od kuce pa do ducana

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju