Tehnički kutak > Styling skutera
trazim pomoc i savjet u vezi stylinga Baotiana
X-Thug:
pusti ti to kuća dučan...on sa baotianom prođe ako i ne duplo s punin rezervarom...baotian je i za ljude koji nisu u stanju kupit nešto bolje, za osnovnoškolce, i za djevojke kojima je dovoljno pokazat di je gas,zadnja kočnica,nogara i kako se pali i gasi,a onda ona nabije olovni oklop dok se vozi... :toothy9:
Exit:
tako je brate... znas, ja ti nemam mamu i tatu koji bi mi mogli priustiti neki skut, posto mi je otac umro prije par godina, a i mama nema bas placu da mi da 6k kn za skut, i jos da mi plati fakultet 7k kn... pa me cisto boli qurac tko sta misli o baotianu ! ja sam samo fino i kulturno pitao savjet, kako da ga obojam... a sad sto se tu nasao i neki nabrijani diklic, kojem je tata kupio skut i dao novce da ga malo sredi, neka kulturno odjebe u skokovima od mene i mog baotiana ! :headbang: :headbang: :headbang:
Nikon:
heh svejedno ti ga je mama kupila.. rofl.. a da odes radit malo pa stedis 2 godine i kupis si nesto normalno..
ulagat u baotiana se ne isplati ... niti gubit vrime.. vozi ga dok ide, kad crkne uzmi novi poznatije marke za kojeg ima i styling djelova pa se igraj
Exit:
--- Citat: Nikon - 19 Srpanj, 2007, 15:37:59 ---heh svejedno ti ga je mama kupila.. rofl.. a da odes radit malo pa stedis 2 godine i kupis si nesto normalno..
ulagat u baotiana se ne isplati ... niti gubit vrime.. vozi ga dok ide, kad crkne uzmi novi poznatije marke za kojeg ima i styling djelova pa se igraj
--- Kraj citata ---
e vidis tu si se zaj#bo ! kupio sam ga sam ! i nikad nisam bio za to da idem po trgovinama i trazim styling dijelove, ja sam uvijek bio za rucni rad... lako je kupit gotove dijelove spremne za montazu gdje ni ruke ne moras prljati... ali ako ti to sve napravis solo, mislim da ce ti biti bolji nego harley ! rucni rad se uvijek cijenio... :headbang:
DUBrawa:
piso sam ja po forumu malo o sređivanju baotiana. :Tuning i tehnička pitanja imaš o tome kako sam stavio kit :headbang: : 4t kit pomoč se zove tema haha :toothy12: imaš po stylingu isto nekek moje savjete pa pogledaj. Ovo woofer na scooteru pogledaj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju