Općenito > Oprema

koja kaciga za Baotiana?

<< < (2/6) > >>

Doomsday:

--- Citat: Nikon - 18 Srpanj, 2007, 16:40:12 ---ma kupi baotianovu za 100kn i miran si

--- Kraj citata ---

Nikon, read my lips... **** **!!!  :jerk:

--- Citat: Doomsday - 18 Srpanj, 2007, 16:19:19 ---...
P.S. Dino, ovako korisne postove ka šta je tvoj tu ostavi za off-topic forum... Ovde nije tome misto... :nono:

--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

Nikon:
a ako misli prec na drugi motor onda uredu, ako misli vozit baotiana ta kaciga mu je sasvin dovoljna

lol

daj mi na pp prijevod, ja iman par zavrsetaka one recenice  :toothy10:

P.S.

ako meni od prike stari moze vozit gsxr-a 600 sa baotian kacigon moze i on baotiana  :laughing7:

Doomsday:
Lako za prevod, ali te kineske kacige triba zaobilazit u širokom luku... Čisto prevetivno...

Jer šta ako, čisto hipotetički, ljosneš s njom na glavi, ono lipa, integralna, sve, i od udarca PUKNE, i to na nepravilne i oštre rubove... I isiče te po faci, a možda i ubije ako presiče karotidu... Ili vizir PRSNE komadiće u oči... Koga ćeš tužit jer ne odgovara certifikatu...? Baotiana...? :icon_scratch: :dontknow: ::)

Zato, barem donekle poznatu marku na glavu... Uvik i pod obavezno... :icon_thumright:

Cruiser:
pao sa baotiana ili sa neke vece masine isto je, pogotovo ako te netko, nedaj boze pobere sa malo vecom brzinom. Zastita bi trebala biti na prvom mjestu, bez obzira kaj vozis. Moje misljenje je da kacige ispod 1500-2000 kn sluze samo da zadovoljis zakon, nikakve prave zastite tu nema.

Nikon:
kacige od 600kn su iste ko i baotianove od 100 .. sve je to visedjelno i nije sigurno..

ja iman nolanku od 600kn pa je trodjelna (vidi se di je lipljena..)
 i iman bieffe koja je jednodjelna... skuplja 800kn .. razlika nebo i zemlja samo je stara :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju