Općenito > Oprema

koja kaciga za Baotiana?

(1/6) > >>

ZVIJER:
jel mi ko moze rec koju kacigu da uzmem s tim da imam baotiana!!!
chineese shit rules  :headbang: :headbang: :headbang:

Dino:
Neku od karbona ili tako nešto,uglavnom da nije ispod 3-4000kn

Doomsday:
A moga si se lipo predstavit u podforumu predviđenom za to, a i popunit profil, da znamo odakle si itd... ::)

Moja preporuka ti je integralka, od iole poznatije firme, nekakav minimum bi bila osnovna Airoh za cca 500 kuna ili osnovna Grex za cca 600 kuna... Iako bi bilo bolje osnovne od IXS-a ili Nolana za cca 700-800 kuna... Sve integralke, naravno... :icon_thumright:

No-name kineske i ine kacige nemoj kupovat, možda na njima piše da imaju nekakav ECE certifikat, ali to bi vrlo lako mogla bit samo još jedna naljepnica, bez pokrića, i ako se neko zlo dogodi, baš njih briga... A iole renomiranije tvrtke si to ne mogu prijuštit, pa bar malo paze... Airoh je talijanska firma, Grex isto i u vlasništvu je Nolana koji je isto talijanski, a IXS je švicarska firma... :dontknow:

P.S. Dino, ovako korisne postove ka šta je tvoj tu ostavi za off-topic forum... Ovde nije tome misto... :nono:

Nikon:
ma kupi baotianovu za 100kn i miran si

X-Thug:
nemoj!!!ja je iman...po noći ništa nevidiš kroz vizir jer ti šljašte svitla pa oslipiš...usto samo mala krpica dili tvoju glavu od stiropora u njoj...a savijat je moš sa koje god oš strane i kako oš...usto nemore priko 70 kg držat na sebi...kupi nešto šta valja tako da budeš miran i ako uzmeš nešto jače...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju