Općenito > Oprema

koja kaciga za Baotiana?

<< < (3/6) > >>

aco stunter_50:
kupi zidarsku i gotovo koju god kupis dobrati je za tu sta imaš

Exit:
imas baotiana kojeg si platio cca 4k kn, i onda jos razmisljas koju bi kacigu uzeo...  :sign10:
pa ljudi sta vi pricate ? 500 kn dati za kacigu ?! isssa ti, pa to g#vn% ti stegne glavu ne mozes disati, a fala bogu skut ide 45 km/h, zraka ne da se nece imati...
slusaj ti mene brate, zajebi te sve sminkerske kacige ! imas u emezzeti baustelskih sljemova za 10 kn !  :headbang:
ili odes u neku zeljezariju i potrazis neke sljemove od JNA, ja naso 2 komada iz 1971.g. !  :party0049: 2 mm lijevanog celika, NEPROBOJNO !!! jedan tezak 3 kg...  :joks: i onda ga malo izsmirglas, bacis na njega neku funky boju i garantiram ti da ce sve picke u gradu za tobom okretati glavu !!!  :hail: :hail: :hail: :hail:
da i sto je jos najbolje, niki qurac ti ne smeta dok pusis cigaretu !  :jumping:

Nikon:
slusaj dobra kaciga je bitna, zaleti se trceci glavon u zid pa vidi kako je..

sad baotian ide oko 4 puta brze od toga i kad se zalipis glavon u zid nije svejedno

jel tako doom  :icon_biggrin:

Benjamin:
Kaciga nemoze nikad biti dosta dobra.Mislim da se tu nema sta previse diskutirati.

Toliko od mene.

Punisher:

--- Citat: Benjamin - 19 Srpanj, 2007, 07:40:05 ---Kaciga nemoze nikad biti dosta dobra.Mislim da se tu nema sta previse diskutirati.

Toliko od mene.

--- Kraj citata ---
Autogram  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju