Općenito > Oprema

koja kaciga za Baotiana?

<< < (6/6)

Doomsday:
Za Gospu i Boga miloga, prije nego počnete pljucat po plastici ilitiga polikarbonatu a dizat u nebesa razne kompozite, pročitajte ovaj test, ali kompletan i sa razumijevanjem...

http://www.motorcyclistonline.com/gearbox/motorcycle_helmet_review/

Onda možemo pričat...

::)

I ne, Nikon, nisan ljut na tebe, i ovo nije direktno upućeno twebi, ali nebi ni tebi škodilo pročitat... :icon_biggrin:

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 20 Srpanj, 2007, 15:36:15 ---Mr J, jel ti to meni želiš reć, sa tim svojin potpisom, da Nolan, ili IXS, ili HJC ili Uvex integralna basic kaciga od cca 700 kuna nije sigurna, pogotovo na Baotianu i sličnim skuterima...?

Ako je tako, molim te prosvijetli me zašto...

:dontknow:

--- Kraj citata ---

Potpis se odnosio na prvi dio citata, da trebas imati adekvatnu zastitu vozio ti baotian ili sp 180!

Naravno da je i razlika u kvaliteti izmedju kaciga od 100€ i 500€...

Razlika je u Rk, Rp02, Rm - prekidnoj cvrstoci, plasticnoj deformaciji, vlacnoj i tlacnoj cvrstoci isto kao i o udarnoj radnji loma - KV...

Kompozitni materijali su kvalitetniji od homogenih ako su prave komponente koristene, jer se postize veca cvrstoca a smanjuje tezina uporabom pravih komponenti...

A naravno da je i razlika o unutrasnjosti, zastiti od buke i vjetra, itd...

Nikon:
hehe procita san ja ovo vec prije, nisi me svatia na kakve kacige ja mislin, al cu ti pokazat kad se vidimo u cemu je caka :):)

moja kaciga koju koristin je stara 10 godina a stiti ki sat ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju