Tehnički kutak > Blokade
blokada na kymco agility
odin:
--- Citat: pitaNS - 18 Kolovoz, 2007, 19:28:59 ---
--- Citat: odin - 19 Srpanj, 2007, 13:13:59 ---agility ima 4 blokade
1. main jet
2. isp.cijev
3. variomat
4. cdi
--- Kraj citata ---
ispravka ovoga! Danas mi je bio drugar s kymco agility s ciljem da mu skinemo blokadu....Skuter mu ide jedva 55 kmh...Skinem deklu variomata u potrazi za prstenom ili limom pozadi i nema ga!!!
Znači variomat- promašaj... :nono:
Dalje, na auspuhu ima neku malu ispupčenje u koju je zavrnut šraf i odvrnem ga ja i onda probam kad ono isto
Znači auspu- promašaj... :nono: (edit: nisam proverio da li ima tuljak na početku auspuha-kako sam samo to zaboravio!! :laughing11:)
Ostaje jedino cdi koji ne znam kako i main jet što opet ne znam kako se skida! Sve u svemu ništa nismo uradili danas! :sad1: :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
mislim da ti je bolje da se ostavis corava posla :)
bolje prepusti to nekome tko se vise razumije. ovo sto sam gore napisao je istina.
pitaNS:
--- Citat: odin - 20 Kolovoz, 2007, 22:00:14 ---
--- Citat: pitaNS - 18 Kolovoz, 2007, 19:28:59 ---
--- Citat: odin - 19 Srpanj, 2007, 13:13:59 ---agility ima 4 blokade
1. main jet
2. isp.cijev
3. variomat
4. cdi
--- Kraj citata ---
ispravka ovoga! Danas mi je bio drugar s kymco agility s ciljem da mu skinemo blokadu....Skuter mu ide jedva 55 kmh...Skinem deklu variomata u potrazi za prstenom ili limom pozadi i nema ga!!!
Dalje, na auspuhu ima neku malu ispupčenje u koju je zavrnut šraf i odvrnem ga ja i onda probam kad ono isto
Znači auspu- promašaj... :nono: (edit: nisam proverio da li ima tuljak na početku auspuha-kako sam samo to zaboravio!! :laughing11:)
Ostaje jedino cdi koji ne znam kako i main jet što opet ne znam kako se skida! Sve u svemu ništa nismo uradili danas! :sad1: :sad1: :sad1:
--- Kraj citata ---
mislim da ti je bolje da se ostavis corava posla :)
bolje prepusti to nekome tko se vise razumije. ovo sto sam gore napisao je istina.
--- Kraj citata ---
nisu to ćorava posla ni najmanje, razumem se dovoljno da uz malu pomoć nekoga odavde odradim sve...A ti teraj svoj u servis (pa nek te šišaju ko ovcu) ako misliš da su to ćorava posla!!!
stardust:
mene zanima postoji li nacin da se moj 4T agility koji ce napokon imati kit 80cc opet nekako blokira da prođe tehnicki?
igor.sb:
--- Citat: stardust - 07 Listopad, 2007, 13:52:51 ---mene zanima postoji li nacin da se moj 4T agility koji ce napokon imati kit 80cc opet nekako blokira da prođe tehnicki?
--- Kraj citata ---
prsten/podlosku na piksnu variomata ispod remena i to je to
e sad koliko debelu ne znam? 0,5-1cm
nizz:
--- Citat: pitaNS - 18 Kolovoz, 2007, 19:28:59 ---ispravka ovoga! Danas mi je bio drugar s kymco agility s ciljem da mu skinemo blokadu....Skuter mu ide jedva 55 kmh...Skinem deklu variomata u potrazi za prstenom ili limom pozadi i nema ga!!!
--- Kraj citata ---
Agility nema prsten koji se skida na variomatu, mora se cjeli komad mjenjati(dobije se kad kupiš novi skuter).
Taj šraf nije blokada, niti ono kaj je BunnyRabbit napisal, to je za kontrolu ispušnih plinova/štelanje karburatora.
Main Jet se ne skida, to ti je dizna s vecim promjerom od standardne, koju ti zamjeni na nultom servisu(isto moraš dobiti s novim skuterom)
CDI se reže(barem kod novijih skutera), malo poguglaj...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju