Tehnički kutak > Blokade

blokada na kymco agility

(1/4) > >>

zikihos:
di je blokada na kymco agilityu ja mismil da je 2005.

recimo da ima na variomatu i na auspuhu to nije problem.

zanima me sta je s strujom dal ima ko baotijan zicu koja ide iz dekla
tj senozra pa ju treba prerezat ili ima nesto drugacije?

BunnyRabbit:
Na netu našao da sa skinutom blokadom na variomatu ide 75 km/h (vjerojatno urica toliko pokazuje). Ne vjerujem da ima blokadu na CDI-u. I ja imam Kymco pa pretpostavljam da koriste istu tehnologiju blokade na svim skuterima, a na CDI-u je kod mene nema. Bit će variator i auspuh, kao šta si rekao, i dizna (ako u priči s blokadama nema razlike kod 2T i 4T skutera  :dontknow: ).

odin:

--- Citat: zikihos - 18 Srpanj, 2007, 00:28:20 ---di je blokada na kymco agilityu ja mismil da je 2005.

recimo da ima na variomatu i na auspuhu to nije problem.

zanima me sta je s strujom dal ima ko baotijan zicu koja ide iz dekla
tj senozra pa ju treba prerezat ili ima nesto drugacije?

--- Kraj citata ---

agility ima 4 blokade
1. main jet
2. isp.cijev
3. variomat
4. cdi

pitaNS:

--- Citat: odin - 19 Srpanj, 2007, 13:13:59 ---
agility ima 4 blokade
1. main jet
2. isp.cijev
3. variomat
4. cdi

--- Kraj citata ---

ispravka ovoga! Danas mi je bio drugar s kymco agility s ciljem da mu skinemo blokadu....Skuter mu ide jedva 55 kmh...Skinem deklu variomata u potrazi za prstenom ili limom pozadi i nema ga!!!
Znači variomat- promašaj... :nono:
Dalje, na auspuhu ima neku malu ispupčenje u koju je zavrnut šraf i odvrnem ga ja i onda probam kad ono isto
Znači auspu- promašaj... :nono: (edit: nisam proverio da li ima tuljak na početku auspuha-kako sam samo to zaboravio!!  :laughing11:)

Ostaje jedino cdi koji ne znam kako i main jet što opet ne znam kako se skida! Sve u svemu ništa nismo uradili danas!  :sad1: :sad1: :sad1:

BunnyRabbit:
Navodno je ona vida na auspuhu spas u slučaju da ti se nešto gadno zaštopa u auspuhu. Skineš je i motor dopeljaš do doma. Zvuči korisno, ali malo vjerojatno da će za time ikad biti potrebe. Na auspuhu mora biti ili slijepa cijev ili prsten koji si zaboravio pogledat.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju