Tehnički kutak > Blokade

blokada na kymco agility

<< < (4/4)

jure vd:
nemam pojma sa 4T kymcom al ja sam se namučio sa svojim super 8 2T....banana,i bez svih blokada drugog auspuha(ne sportskog) dizni...nije mogao maknuti 67-68 dugommmm...dugommm...dugommmmm ravnicom  :binkybaby: .......dok nisam stavio leo vince TT i još..
malossi multivar,kevlar remen ferere kvačila(tvrđe zbog leo vince)
sad ide 82-83 po gpsu  :toothy9:

http://prntscr.com/bpelu

Beneli:
jučer gledam u prijenos od kiymco agyliti 2008 i vidim nešto na variomatu da bolcna ravna.
Skidam ventil var raučunajući da je tu neka šajba koja ograničava da se variomatat do kraja skupi.
No nije bolcna je na tom dijelu šira,ja obradim bolcnu da je čitavom dužinom iste širine
Testiram rukom,variomat ide do kraja. Palim motor,gas do kraja ali variomat opet ne ide do kraja(ide više nego prije ali nije do kraja)
E sada rolnice su nekako trokutastog oblika,skuter ima 12000, pošto je kinez palo mi je napamet da su se potrošile,ali meni se čini da takve rolnice imaju negdje kupiti.
Predpostavljam pošto rolnice nisu okrugle da variomat ne ide do kraja,ali mislim da treba staviti čiitav drugi vraiomat.
Ugl ja sam rezanjem CDI-a postigao poboljšanje sa 50 na 57 kmh,a s ravnanjem bolcne 57 na 62 kmh
Sve po njegovom satu iako mislim da ne ide preko 55 kmh realnih

anabellas:

--- Citat: stardust - 07 Listopad, 2007, 13:52:51 ---mene zanima postoji li nacin da se moj 4T agility koji ce napokon imati kit 80cc opet nekako blokira da prođe tehnicki?

--- Kraj citata ---

ne trebas nikakvo prstenje variomata stavljat, na onom gornjem poklopcu frge inas navoj za blokadu stavit se moze improvizirani vijak da ne dopusta igli da se dize, samo ustelas koliko dugacak treba bit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju