Općenito > Propisi
kasko pitanje?!
steeef:
realno nisu bili novi...auto gubi na vrijednosi oko 15 posto čim ga izvadiš iz salona..
a ak si kad videl varenu plastiku tj branik....možda i jesi al nisi primjetil jer se to ne vidi ak ne rastavljaš auto a to niko ne radi dok ide kupovat auto itd..
steeef:
tu je riječ o auto kasku..
al ima kasko i za motore...za skuter od oko 2000 kn na dalje a za veće motore između 13 i 20 somova..
ogrosic:
--- Citat: mrcina - 11 Veljača, 2010, 13:54:49 ---koliko ja znam kasko na skutere i motore se nemože uplatiti. barem je to bilo tako dosad, od kad se može neznam.
--- Kraj citata ---
Moze se uplatiti, evo frend je narucio novu ninju 250 i raspitivao se za regu i kasko i kasko ga sa popustom ispada oko 1700kn, rega oko 1000. S tim da mi se to cini jako povoljna cijena, jbg frendu je to prvi motor, kupuje ga novog i posto nezna vozit uplacuje kasko ako ga sabije.
ogrosic:
--- Citat: stefek - 11 Veljača, 2010, 14:02:40 ---realno nisu bili novi...auto gubi na vrijednosi oko 15 posto čim ga izvadiš iz salona..
a ak si kad videl varenu plastiku tj branik....možda i jesi al nisi primjetil jer se to ne vidi ak ne rastavljaš auto a to niko ne radi dok ide kupovat auto itd..
--- Kraj citata ---
Ma sve jasno, al ja znam da je varena a nije bila varena prije sudara i ako mene živcira da mi ta platika bude varena ja ocu novi dio. Samo je u tom stvar, znaci ja nisam kriv, ja sam imao ne varenu plastiku i ja ocu istu takvu plastiku, to je moje pravo posto sam platio osiguranje, Jel tak?????
steeef:
pa nije baš tak..ti uvijek moreš tražit kaj oćeš al onda jedino preko suda...
osiguranje ima svoje ajmo reć normative ko kak ima birtija-ovo karikiram...
u birtiji ti piše kolko čega ide u kavu,kavu s mlijekom itd..
a osiguranja i serviseri imaju imaju podjelu djelove koi se mjenjaju kompletni i djelovi koj se poporavljaju,ovisno o stupnju oštećenja...
naravno nebude ti varil branik ak imaš u njemu 10x20 cm rupu..al ak napukne bude ga zavaril..
osnovno osiguranje tebi služi samo kao osiguranje da ne plačaš štetu koju si nanesel drugim i trečim osobama,nego ju plača osiguranje..tj ako oštetiš nekom drugom auto i povrediš njega i njegove putnike...a ona nezgoda koju si moreš stavit na policu je osiguranje tvoih putnika i tebe ali SAMO od fizičkih povreda za slučaj da si ti kriv.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju