Općenito > Propisi

kasko pitanje?!

(1/8) > >>

sven_vx:
znaci zanima me sljedece..

posto sam imao sudar sa autom,ne mojom krivicom tako da ce kasko sve naplatit..znaci u sudaru mi je pukao prednji lijevi far i branik je malo napuknuo..e sada me zanima kako bi mogao izvuc od kaska farove sa lecama od gtia i branik sa maglenkama od gtia..posto far i branik sigurno nebudu varili i farbali trebat ce novi stavit..radi se o golfu VI..jel ima kakva caka da mi ta kombinacija uspije?! :icon_biggrin:

duje87:

--- Citat: sven_vx - 10 Veljača, 2010, 16:28:20 ---znaci zanima me sljedece..

posto sam imao sudar sa autom,ne mojom krivicom tako da ce kasko sve naplatit..znaci u sudaru mi je pukao prednji lijevi far i branik je malo napuknuo..e sada me zanima kako bi mogao izvuc od kaska farove sa lecama od gtia i branik sa maglenkama od gtia..posto far i branik sigurno nebudu varili i farbali trebat ce novi stavit..radi se o golfu VI..jel ima kakva caka da mi ta kombinacija uspije?! :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

to se moras s njima u servisu dogovorit..uglavnon osiguranje ce njima platit na racun cijenu serijskih farova pa se ti s njima dogvoori da dodas jos koju kunu i da ti naruce od gtija..

cosa_wp:
meni recimo nisu ni to dali ja sam htjeo promjeniti plastike u crnu boju i nisu mi dali jer osiguranje vraca u original stanje motor u ovom slucaju auto!!!!!!!!!

sven_vx:
neznam..drugo su plastike drugo farovi..jer ti bi onda trebao mjenjat boju u papirima,a ja nemam sta mjenjat ako stavim druge farove..

ovako ce oni zaradit,a i ja cu bit presretan.. ;D

da imam neke veze na kasku vec bi to rijesio,ali jbg nemam veze pa moram na neki drugi nacim probat.. :icon_scratch: :angry7:

cosa_wp:

--- Citat: sven_vx - 10 Veljača, 2010, 17:07:34 ---neznam..drugo su plastike drugo farovi..jer ti bi onda trebao mjenjat boju u papirima,a ja nemam sta mjenjat ako stavim druge farove..

ovako ce oni zaradit,a i ja cu bit presretan.. ;D

da imam neke veze na kasku vec bi to rijesio,ali jbg nemam veze pa moram na neki drugi nacim probat.. :icon_scratch: :angry7:

--- Kraj citata ---

da ali lako promjenis boju u prometnoj nego kurve ne daju bar u mome slucaju nisu dali sad ko zna pitaj pa vidi!!!!!!!!!!!

jer koliko znam servis mora osiguranju dati racun i onda osiguranje placa iznos racuna a ako tebi budu na racunu pisao far od gti-a mislim da nece proci jedino ak ovi mogu u servisu proturit njima neki racun drugi pa da ti onda jos nadoplatis ali sumnjam!!!!!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju