Općenito > Propisi
kasko pitanje?!
ogrosic:
--- Citat: stefek - 11 Veljača, 2010, 13:15:39 ---govoril sam isključivo o autima sad...
do početka prošle godine se sve mjenjalo makar bila crtica samo na nekom djelu..kak je rekel sven napuknuti branik...sad se on vari i farba..na izvidu piše djelovi za popravak i djelovi za zamjenu...
Ovo mi je glupa kombinacija, mislim ono, ja sam recimo imao branik koji nije napuknut i neko mi sabije auto to jest recimo napukne mi branik, ja mislim da je moje pravo da trazim zamjenu istog to jest branika, jer je moj ipak bio cijeli i ja ne zelim imati vareni branik na autu jer ce mi netko kad cu prodavati auto radi toga spustiti cijenu... Vlasnikovo pravo bi trebalo biti da dobije nove dijelove, druga stvar ako je samo zguljena boja, za to mi se jebe jer se i onako mora farbati. Mislim da bi se ja grdo posvađao tamo da mi kazu da ce mi variti plastiku od stete za koju ja nisam kriv. Ako sam ja platio osiguranje onda su oni meni duzni osigurati nove dijelove, ili bi ja imao pravo njima platiti sa podrapanim novcima.
--- Kraj citata ---
ogrosic:
Ovo mi je glupa kombinacija, mislim ono, ja sam recimo imao branik koji nije napuknut i neko mi sabije auto to jest recimo napukne mi branik, ja mislim da je moje pravo da trazim zamjenu istog to jest branika, jer je moj ipak bio cijeli i ja ne zelim imati vareni branik na autu jer ce mi netko kad cu prodavati auto radi toga spustiti cijenu... Vlasnikovo pravo bi trebalo biti da dobije nove dijelove, druga stvar ako je samo zguljena boja, za to mi se jebe jer se i onako mora farbati. Mislim da bi se ja grdo posvađao tamo da mi kazu da ce mi variti plastiku od stete za koju ja nisam kriv. Ako sam ja platio osiguranje onda su oni meni duzni osigurati nove dijelove, ili bi ja imao pravo njima platiti sa podrapanim novcima.
steeef:
ponavljam opet AK TI NISI KRIV ŠTETA SE NAPLAČUJE SA POLICE ONOG KOI JE IZAZVAL PROMETNU NESREČU I OŠTEČENJE TVOG VOZILA.
moreš se ti svadit,zakonski je tak kak je..ak ti to ne paše moreš sudski to rješavat s osiguranjem....a znamo kolko to traje kod nas..
ogrosic:
--- Citat: stefek - 11 Veljača, 2010, 13:33:07 ---ponavljam opet AK TI NISI KRIV ŠTETA SE NAPLAČUJE SA POLICE ONOG KOI JE IZAZVAL PROMETNU NESREČU I OŠTEČENJE TVOG VOZILA.
moreš se ti svadit,zakonski je tak kak je..ak ti to ne paše moreš sudski to rješavat s osiguranjem....a znamo kolko to traje kod nas..
--- Kraj citata ---
Ma jasno da se steta naplacuje sa police od onoga ko je kriv, ali ponavljam ako nisam kriv moram dobit sve nove dijelove koji su strgani a nisu bili strgani prije nesreće to jest ne smiju mi se dijelovi koji su bili cijeli variti.
mrcina:
koliko ja znam kasko na skutere i motore se nemože uplatiti. barem je to bilo tako dosad, od kad se može neznam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju