Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (60/117) > >>

benelli:
sutra neki snjeg vidim dali na prognozi

zL!Ko:
ma hladno je u pizdu devinu...tu kod mene pada ko neki snjeg al oblik ko brabonjak ima xD

Sauron:

--- Citat: benelli - 09 Ožujak, 2010, 20:47:51 ---sutra neki snjeg vidim dali na prognozi

--- Kraj citata ---
da bit će brutala sutra,sjećam se onu jednu subotu kad je bio onaj najveći snijeg dosad kod nas u Rijeci dan prije sam ja imao vožnju,znači u petak i navečer oko 5 sati sam vozio i popnemo se malo dalje od centra i sve ceste pune pjeska i soli i drugi dan se ujutro probudim,sve tišina,ne čuju se auti ni niš a kad ono vani pun qrac bijelog g#vn# xD  :toothy12:
zadnji put je bilo snijega u rijeci pred 8-9 god i neš malo ga je bilo,ni pola onog šta je bio sad pred malo... :icon_thumright:
tako je i sad sve posipano,ja sam se pripremio,provjerio antifriz,do -20 je,stavio ceradu na motor,skinuo kofer i retrovizore i gas sutra :laughing7:
kod tebe će možda samo kiša padat...šteta,bilo bi fora da se malo sa cr-om iživiš po snijegu :) :)

zL!Ko:

--- Citat: Sauron - 09 Ožujak, 2010, 21:50:29 ---da bit će brutala sutra,sjećam se onu jednu subotu kad je bio onaj najveći snijeg dosad kod nas u Rijeci dan prije sam ja imao vožnju,znači u petak i navečer oko 5 sati sam vozio i popnemo se malo dalje od centra i sve ceste pune pjeska i soli i drugi dan se ujutro probudim,sve tišina,ne čuju se auti ni niš a kad ono vani pun qrac bijelog g#vn# xD  :toothy12:
zadnji put je bilo snijega u rijeci pred 8-9 god i neš malo ga je bilo,ni pola onog šta je bio sad pred malo... :icon_thumright:
tako je i sad sve posipano,ja sam se pripremio,provjerio antifriz,do -20 je,stavio ceradu na motor,skinuo kofer i retrovizore i gas sutra :laughing7:
kod tebe će možda samo kiša padat...šteta,bilo bi fora da se malo sa cr-om iživiš po snijegu :) :)

--- Kraj citata ---

e te subote je bilo snijega mislim najvise ikad u ck. I oko podna kaze mi stara aj odi sa braticem po sestru u ri... jao od ck do ri preko ure i pol, na cesti samo murja i pekar xD. A po rijeci show, svako malo boom ;D

Sauron:

--- Citat: zL!Ko - 09 Ožujak, 2010, 21:54:12 ---
e te subote je bilo snijega mislim najvise ikad u ck. I oko podna kaze mi stara aj odi sa braticem po sestru u ri... jao od ck do ri preko ure i pol, na cesti samo murja i pekar xD. A po rijeci show, svako malo boom ;D

--- Kraj citata ---
hhhahah zakon ;D
a taj dan se stari moj porazbijalo i kroviralo najmanje 30 autiju... xD :laughing9:
ja sam sliko foxa baš vani,malo krafne vrtio u krug,mislio sam u školu ali nisam htio sj*bat motor ako padnem jer se prodavao i u ponedjeljak je još bilo pa snijega ali duplo manje pa sam išo,sve normalno,malo baco bokove i to i jedino di sam skoro pao je na tračnicama šugavim,bile ledene i proklizali kotači,malo je falilo da nisam poljubio pod ;D
baš me zanima šta će bit ujutro,vani već nosi neke pahulje i puše ko mutavo a sad oće li se nakupit snijega... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju