Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (61/117) > >>

zL!Ko:
ma nista od snjega. Svaki put se nadam da ce bit pa kita, to ono ko kad se nadas da se neki prof nedaj boze nestat/umrjer/past po stepenica i uvijek kifla...
sad se vise ne nadam pa kad se nesto tako desi kazem e znao sam  :old: :old:

benelli:
e pa onda je i kod nas bilo snjega bilo ga je oko 30 cm najmanje a u unutrašnjosti istre di ga inace uvjek ima vise nije bilo nista samo uz more,hahah cijeli novigrad u tišini svi van niko se ne mice jer tu nikad nema snjega,svi izgubljeni a ja usred grada sa cr-kom vrtim se po kruznom toku,vozim se bas po centru dode ralica i izad nje policija i kao vide da nemam rege,svijetla ni nista i jedini luđak koji se vozi po cesti hahah i kao oni ce zamnom kad sam otvorio ventil jbt bcala je snjeg izad kao jet ski vodu :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a onda kasnije dosla i ekipa sa quadovima i show al ijbg kasnije se i vidio koji junak sa lancima po cesti tak oda nije vise bio gušt,pa ima tamo u temi slike sr-ke na snjegu to je bilo onda

SPecial:
Cr madafaka

zL!Ko:

--- Citat: benelli - 09 Ožujak, 2010, 22:34:25 ---e pa onda je i kod nas bilo snjega bilo ga je oko 30 cm najmanje a u unutrašnjosti istre di ga inace uvjek ima vise nije bilo nista samo uz more,hahah cijeli novigrad u tišini svi van niko se ne mice jer tu nikad nema snjega,svi izgubljeni a ja usred grada sa cr-kom vrtim se po kruznom toku,vozim se bas po centru dode ralica i izad nje policija i kao vide da nemam rege,svijetla ni nista i jedini luđak koji se vozi po cesti hahah i kao oni ce zamnom kad sam otvorio ventil jbt bcala je snjeg izad kao jet ski vodu :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a onda kasnije dosla i ekipa sa quadovima i show al ijbg kasnije se i vidio koji junak sa lancima po cesti tak oda nije vise bio gušt,pa ima tamo u temi slike sr-ke na snjegu to je bilo onda

--- Kraj citata ---

ako nisi imao cavlerice kao ja na biciklu nisi :super: xD. Da to vidis: 300 srafi, 300 matica, 600 sajbica. drzi cestu ko po tracnicama xD

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 10 Ožujak, 2010, 07:58:59 ---ako nisi imao cavlerice kao ja na biciklu nisi :super: xD. Da to vidis: 300 srafi, 300 matica, 600 sajbica. drzi cestu ko po tracnicama xD

--- Kraj citata ---
kakve lude calvlarice pa nove karampone imam gore,tj novi novcati jos je bio kut ljepo oštar gore :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju