Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Iwo SR Tuono:
koji grob od chata :toothy12:
Reponja:
Ajmo Fiumani i Istrijani, gdje ste nestali? Ima nas na lopate, a nikako da se skupimo (opet) na jednom mjestu...
U zadnje vrijeme dobijamo pojačanje u vidu novih članova, pa bi bio red da i ovaj chat malo zaživi, možda oni
budu malo življi od vas, starih prdonja ;D
Za početak, evo jedna aktualna tema;
Danas u 12:00 je JDM okupljanje (Japanese Domestic Market) na krovu Towera. Kome i dalje nije jasno, to je susret
vozača japanskih vozila. 2 i 4 kotača.
Iako nisam neki zagriženi ljubitelj, skoknuti ću i baciti oko, definitivno će biti vozila koja vrijedi vidjeti. Koliko znam, i
član MarinM će biti gore, pa možete vidjeti i njegovog Rox-a.
Reponja:
Otišao sam baciti oko, ali je previše puhalo i pomalo me bila frka da mi ne sruši motor...
Okinuo sam nekoliko slika, bilo je stvarno lijepih primjeraka od svuda (Zg, Slovenija, Istrijani...)
Ugođaj je bio kao i na 402 događajima, samo sa manje hostesa i alkohola. Zato sam i otišao. :drunken_smilie:
Ako ovo sada čitate, još uvijek stignete otići i pogledati, mislim da će malo duže trajati.
Evo slike;
I dva, meni najbolja, za kraj;
Da ne zaboravim, Plasti-Dip je stavio svoj štand i nudio proizvode, pa tko želi otići i probati...
Danas idu za 150kn po spreju (jedan sprej bi trebao biti dovoljan za 2 felge skutera).
KresoZx:
komunikacija level 0 :nono: :nono: :nono:
naletio sam na ovo i gledam i neznam dal valja sta pa da malo priupitam evo link :icon_scratch: :icon_scratch:
http://dx.com/p/rfy-motorcycle-air-suspension-rear-shock-absorber-black-2-pcs-170589
ako vrijedi tih para uzeo bi popola s nekim ako ste zainteresirani :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju