Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
zL!Ko:
a ovo dal ce ti pisat kazne ti najvise ovisi o murjaku. sestra mi je jedno vrijeme vozila auto od 150+ ks i nikad joj nista nisu pisali. A znam da su neke jebali za 5 ks vise.
Sauron:
--- Citat: SPecial - 08 Ožujak, 2010, 23:49:26 ---Cuo sam da su to neki na Grobnku napravili. Ali katrona je zakon,u zavoju joj retrovizor struze po asfaltu ali kotaci se ne odvajaju od poda.
Da vidis snimku kako je macak prosao klizavi zavoj na piramidi (pun gas+kisa+katrica :laughing7:)
ali prosao je vrhunski. Tako i ja sada prolazim,ali samo kada je suho.
--- Kraj citata ---
znam znam to,ali stari moj nije samo stvar u tome kako je prošo nego si čuo ti zvuk te katrice jbt,ko da je 2.0 motor xD :laughing9: :laughing9:
e stari moj sad sam ponovno pogledao taj filmić nakon dosta vremena i plako sam od smjeha,ee stari moj onaj audi,yugo,pizzaboy,ajme ja sam umiro e xDDDDDDD :laughing9: :laughing9: :laughing9: :toothy12:
koji carevi,prejako ;D
vanjossi:
ovako sam ja sa svojim u jako slicnom zavoju izletio kao i fićo na 0:32, samo šta sam se ja zaustavio u auto :hmh:
SPecial:
ahahhahahhahahahhah
Kako onaj sa Zastavom kamionom skoci gore,a onaj u audiju je od panike maznuio pun gas i jos se vozi tamno kao da je u lunaparku.
Daj jos ovakvih.
Jao ovo je ludnica. A kec se krovirao :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Sauron:
e danas sam vidio malo bolje fiesticu,crvena ko tvoja,crni branici,307-Z registracija :icon_thumright:
danas ujutro je bila zima ali poslije nije toliko,bio na vožnji u autoškoli i sve ceste prekrivene sa soli,bit će gadno sutra,zato sam ja skinuo kofer i retrovizore,bit će šlajfanja i iživljavanja po snjegu :laughing7: :laughing7: ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju