Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (58/117) > >>

benelli:

--- Citat: SPecial - 08 Ožujak, 2010, 23:05:19 ---A sta mislis bi li drot imao srca uruciti mi kaznu od HILJADU Hrvatskih kuna zbog tih 5KS?
Ima li itko kakvih iskustava?

--- Kraj citata ---
a ovisi,jbg ima pravo,kao npr frend mi vozi bravu 1.6 i znam da ima 2 ks više i dobio je kaznu od 1000kn a vise puta su ga zaustavili i nista

Sauron:

--- Citat: SPecial - 08 Ožujak, 2010, 22:36:15 ---Ako je to taj njegov onda mislim na njega. :laughing7: :laughing7:
Ja sam vidio neku sliku ispred nove dvorane na Zametu,na tu sam sliku mislio. Meni je motor pre 8eben.
Koliko bi dosao jedan takav (Hrvatskih kuna)?
Danas sam bio na Kozali kod Soleta i vidio pred radionom neku bestiju,neki supermoto,ne znam koji (dva spuha oriđiđi ducati),straznja guma sira nego meni na autu.

--- Kraj citata ---
od ducatia spulje na nekom sm-u ? još kažeš original....ili su možda terminjoni spulje ? koje boje ? da nije hypermotard :icon_scratch:
nevjerujem baš da bi taj novi motor bio kod soleta gore :toothy12: gore 50m iza soleta sam ja uzeo nsr-a i još vozimo tamo i prolazimo kraj soleta i vidiš nsr,tzr i još neki motor tamo bačeni ispred,ruzinavi i ja se već mislim ono šta ja uzimam :tard: ali dobro je prošlo nakraju :toothy9:
do 75kW smiješ vozit,to ti je 102ks...neznam kolika je kazna ali za 5ks neznam baš dali bi te prcali...fora su to auti,malen,lagan a ide ko mutav :icon_thumleft:
od mudria ktm se prodaje da...brutala je od motora,sjedio sam na tome,to je ko igračkica,mudri je full dobar dečko i zna dosta toga :icon_thumright:

SPecial:
Pa mozda ih je smotirao, :dontknow:
A uzeo bi jednog vtsa ako ikako budem skupio kune u godinu ipo,dvije,jer mi je auto pre je*en. Ne bi ga ni gario toliko    :laughing7:
Samo da imam snage za po otvorenoj cesti da mogu na kraj Svijeta s njim,jedino su mi problem tih 8ks "viska".
Moram smisliti nesto.
Inace,auto je super,a i fora je sto ih nema toliko u Ri,mozda 4.

Sauron:
kupi si jednu katricu i na miru si ;D kakav sexo vts.... xD  :laughing9: :toothy12: :icon_biggrin:
lol vidi ovog,ja sam gotov,katrica turpija  :toothy12:

SPecial:
Cuo sam da su to neki na Grobnku napravili. Ali katrona je zakon,u zavoju joj retrovizor struze po asfaltu ali kotaci se ne odvajaju od poda.
Da vidis snimku kako je macak prosao klizavi zavoj na piramidi (pun gas+kisa+katrica  :laughing7:)
ali prosao je vrhunski. Tako i ja sada prolazim,ali samo kada je suho.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju