Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (42/117) > >>

Sauron:
dada lol xD :toothy12: ;D
uživio sam se,vozim se non stop :toothy3:
ma enduro zakon,stari moj voziš se ko čovjek,u svakoj brzini vuče ko mutav,po rupama ni ne osjetiš da ideš,okretan si,ma prva liga i do brseča možeš snjime bez beda samo što ga malo zeza krajnja od 120km/h,nisam ga htio više ali možda bi mogo još malo :) :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: Sauron - 02 Ožujak, 2010, 22:29:10 ---dada lol xD :toothy12: ;D
uživio sam se,vozim se non stop :toothy3:
ma enduro zakon,stari moj voziš se ko čovjek,u svakoj brzini vuče ko mutav,po rupama ni ne osjetiš da ideš,okretan si,ma prva liga i do brseča možeš snjime bez beda samo što ga malo zeza krajnja od 120km/h,nisam ga htio više ali možda bi mogo još malo :) :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
e onda moras doc snjime u labin daj nemoj zajebavat da mi das da testiram kako hita na zadnji daj nabaci koju sliku

Iwo SR Tuono:
idemo u Senj razjebat gajbu 2.5  :glasses9: :glasses9:

benelli:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 02 Ožujak, 2010, 22:34:36 ---idemo u Senj razjebat gajbu 2.5  :glasses9: :glasses9:

--- Kraj citata ---
koliko ima km od rijeke do senja mozda mi iz novigrada dodemo,samo mi imao prije do rijeke 100 i onda jos do senja hm :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Sauron:
sa čime ću slikat ? imam trenutno mob. onaj sa lampadinom,nokia 1110,moram popravit SE K610i,display me neš zeza
a uglavnom ćeš videt jedan dan,lol na zadnji hahah ni ti to CR-ka da gre na zadnji :icon_biggrin: ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju