Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: SPecial - 02 Ožujak, 2010, 21:34:58 ---Imam jedan kombi za 200 europskih novaca.
Ako zanima vas s krive strane brda javite se. :laughing7:
--- Kraj citata ---
nerabi
i da mi smo sa prave strane brda :icon_thumright: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
SPecial:
Sa nase strane ima vise Hrvatske nego sa vase :icon_tongue: :icon_tongue:
benelli:
--- Citat: SPecial - 02 Ožujak, 2010, 21:43:21 ---Sa nase strane ima vise Hrvatske nego sa vase :icon_tongue: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
nema to veze ali ajde nek ti bude :frajer:
Sauron:
--- Citat: benelli - 02 Ožujak, 2010, 21:19:14 ---kadi ste
pendeho daj nemoj zajebavat dojdite sa motorima u labin mi dolazimo leo ce doc sa sr-kom vjerojatno :toothy12:
--- Kraj citata ---
lol šta će danas krenut pa u subotu stić tj. još i zakasnit malo ? xD :toothy12: :toothy12: ;D
ajd videt ćemo ćo :icon_thumleft: javit ću ti se još :)
SPecial e je tvoja fiestica ima registraciju na kraju samo slovo Z ili ? viđam svaki put na zametu taj auto pa mi se čini ko tvoja,ista boja i to samo neka tipica vozi :icon_thumright:
ima jedan dobar Fiat Uno 1.3 diesel za 2000kn,kod nas u servis zna doć,sve super radi auto,pali ko mina,nove pločice i nova klješta,ulje i ozračen sistem,registriran do 6.mj,ja bi si to uzeo,zabio ga u pod,neke felge,boš pumpu otvorio do kraja otvorio i gas ali neam para jbg... :(
potrošil san na ovega pendeha sad i moran još pločice kupit i ulje za mjenjač,drugo je sve dobro :)
sad san ga pržil po grade,ki gušt kroz kolonu,ko da voziš igračku samo se hitaš i onda krene ravnica i ja pun gas,100km/h kroz grad sigurno i defender tamo stoji sa upaljenim svjetlima :toothy12: sva sreća da je sve original,kofer iza,nosač tablice,žmigavci original one zolje od 2m xD ;D
benelli:
--- Citat: Sauron - 02 Ožujak, 2010, 21:56:55 ---lol šta će danas krenut pa u subotu stić tj. još i zakasnit malo ? xD :toothy12: :toothy12: ;D
ajd videt ćemo ćo :icon_thumleft: javit ću ti se još :)
SPecial e je tvoja fiestica ima registraciju na kraju samo slovo Z ili ? viđam svaki put na zametu taj auto pa mi se čini ko tvoja,ista boja i to samo neka tipica vozi :icon_thumright:
ima jedan dobar Fiat Uno 1.3 diesel za 2000kn,kod nas u servis zna doć,sve super radi auto,pali ko mina,nove pločice i nova klješta,ulje i ozračen sistem,registriran do 6.mj,ja bi si to uzeo,zabio ga u pod,neke felge,boš pumpu otvorio do kraja otvorio i gas ali neam para jbg... :(
potrošil san na ovega pendeha sad i moran još pločice kupit i ulje za mjenjač,drugo je sve dobro :)
sad san ga pržil po grade,ki gušt kroz kolonu,ko da voziš igračku samo se hitaš i onda krene ravnica i ja pun gas,100km/h kroz grad sigurno i defender tamo stoji sa upaljenim svjetlima :toothy12: sva sreća da je sve original,kofer iza,nosač tablice,žmigavci original one zolje od 2m xD ;D
--- Kraj citata ---
se meni ćini il iti pricas o kmx-u
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju