Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: Sauron - 02 Ožujak, 2010, 22:53:19 ---sa čime ću slikat ? imam trenutno mob. onaj sa lampadinom,nokia 1110,moram popravit SE K610i,display me neš zeza
a uglavnom ćeš videt jedan dan,lol na zadnji hahah ni ti to CR-ka da gre na zadnji :icon_biggrin: ;D ;D
--- Kraj citata ---
a dobro valjda neces u subotu doj sa autum gledat trke a imas endura.....xd pa cu ga onda vidit
Sauron:
--- Citat: benelli - 02 Ožujak, 2010, 22:58:36 ---a dobro valjda neces u subotu doj sa autum gledat trke a imas endura.....xd pa cu ga onda vidit
--- Kraj citata ---
a pitanje je ko ćeš me videt jer san prebrz hhahahhahhah xDDDDDDDDDD :laughing9: :laughing9: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
lol zaj*bavan se :toothy3: :toothy3: videt ćemo još,javit ću ti se,gren spat sada,ala :hello: :hello:
zL!Ko:
--- Citat: benelli - 02 Ožujak, 2010, 22:38:37 ---koliko ima km od rijeke do senja mozda mi iz novigrada dodemo,samo mi imao prije do rijeke 100 i onda jos do senja hm :dontknow: :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
ri-ck 37, ck-senj 36, taman:)
saurone baci sliku da vidim to cudo
Sauron:
neam slika kažem ti :)
evo ti našta to liči,samo nema ove plastike oko ručkica,ima kofer i duži rep...slikat ću jedan dan :icon_thumright:
zL!Ko:
majka naprema usisavacima, svida mi se. jbt izgleda nepoderivo :o
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju