Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (40/117) > >>

Sauron:
ćeš prit ti onda na taj offroad va labin i ča si rekal ki dan je to i kada počinje ??
ja bin full otel prit :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: Sauron - 01 Ožujak, 2010, 20:16:54 ---ćeš prit ti onda na taj offroad va labin i ča si rekal ki dan je to i kada počinje ??
ja bin full otel prit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma ja ču sigurno doj sada dali sa kombijem i cr-kom ali jos nismo nasli kombi al isa skuterom dolazim sigurno ako ne tak oda cu ja bit sigurno,ako jos sutra ne nademo kombi odustajemo od toga pa dolazim sa skuterom,leo ce doci sa sr-kom andre@ ce isto doči i jos mozda dodu par frendova,kako mislis ti odči sa motorom ili pa da se nađemo u vozilićima i idemo zajedno za labin

Sauron:

--- Citat: benelli - 01 Ožujak, 2010, 21:57:28 ---ma ja ču sigurno doj sada dali sa kombijem i cr-kom ali jos nismo nasli kombi al isa skuterom dolazim sigurno ako ne tak oda cu ja bit sigurno,ako jos sutra ne nademo kombi odustajemo od toga pa dolazim sa skuterom,leo ce doci sa sr-kom andre@ ce isto doči i jos mozda dodu par frendova,kako mislis ti odči sa motorom ili pa da se nađemo u vozilićima i idemo zajedno za labin

--- Kraj citata ---
a neznam još moram vidjet sa frendovima jer bi oni išli sigurno pa možda sa autom budemo išli ali javim ti još u vezi toga... :icon_thumright:
idem sad na praxu,zz :hello:

benelli:
kadi ste

pendeho daj nemoj zajebavat dojdite sa motorima u labin mi dolazimo leo ce doc sa sr-kom vjerojatno :toothy12:

SPecial:
Imam jedan kombi za 200 europskih novaca.
Ako zanima vas s krive strane brda javite se.    :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju