Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 28 Veljača, 2010, 21:50:29 ---ja kad sam doso doma mrtav bio. Ubio me meet, jos po putu pojeo neko sranje u pekari sracka me ulovila jedva doma stigo...kolko vam je trebalo od pu do ri?
--- Kraj citata ---
puležanima neznam ali nama od poreča do vozilića di smo se našli sa puležanima trebalo 40 min stim da nismo nesto pretjerivali neka srednja brzina 90 kmh jer je još bila mokra cesta i onda još do rijeke,sve skupa od noigrada do rijeke nam je trebalo 1h i 30min,a za nazad malo manje pošto je bila cesta večinom suha
zL!Ko:
pa dosta brzo je to. uff valjda cu i ja poslje ljeta na velu tablicu, dosta mi vise ovog prdekanja :sad1:
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 01 Ožujak, 2010, 16:29:32 ---pa dosta brzo je to. uff valjda cu i ja poslje ljeta na velu tablicu, dosta mi vise ovog prdekanja :sad1:
--- Kraj citata ---
pa da,nečeš požalit šta si prešo na veliku vjeruj mi jedino mozda zbog skupljeg tehničkog ali ostalo :icon_thumright:
zL!Ko:
uf da legne jedan vx(r). Jedino sta je -, je skuplje osiguranje/tehnicki, al jebe mi se onda za 50km/h, idem di ocu i da me nije strah da ce bi od vibracija otpast spuh xD,,treba delat pa ce bit :)
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 01 Ožujak, 2010, 17:06:18 ---uf da legne jedan vx(r). Jedino sta je -, je skuplje osiguranje/tehnicki, al jebe mi se onda za 50km/h, idem di ocu i da me nije strah da ce bi od vibracija otpast spuh xD,,treba delat pa ce bit :)
--- Kraj citata ---
da bas to delat i zaradit koju kintu i uzet vx :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju