Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Sauron:
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 23:03:56 ---A koji variator imas gore?
--- Kraj citata ---
lol variator hahah koja brutalna riječ :icon_biggrin:
malossi multivar 2000 iam,aj pa mu reci i broj ima ako će zvat,ionako svako malo budem na zametu,ako živi tamo negdje može slobodno doć pogledat :icon_thumright: :)
ne sutra neću bit,u subotu ću ić u seven,nemogu 2 after partya za redom,stari moj bankrotirat ću,dignut hipoteku na kuću hahah xD :toothy12:
a i da idem u petak na meet ne bi sigurno došo jer bi se probudio u 5 popodne :drunken_smilie: :drunken_smilie:
@beneli
super je cr,dobro si prošao za te pare,najbolje tako složiš sam i na miru,ljudi levate s tim generalkama,ne vjerujem ja nikome,neka pokaže račune i slično ili napiše generalna napravljena a generalna bila pred 30h ili na motoru recimo pred 10,000km xD :toothy12:
to je zadnja serija prije nego su počeli aluminijski oni kosturi onako deblji,neznam zaš ali meni se sviđaju više ovi stariji a i nekako bolje za radit na starijem,imaš malo više mjesta :icon_thumright: :)
Ive_MHR:
ma jbt kad bolje pogledam mi se ne ispklati nakraju ni ici gore jer dodem gore i pola sata malo vise i nazad ca NE
SPecial:
Dogovorit cemo se vec nekako i nesto opet za vanka nesto.
benelli:
--- Citat: Ive_MHR - 25 Veljača, 2010, 23:26:00 ---ma jbt kad bolje pogledam mi se ne ispklati nakraju ni ici gore jer dodem gore i pola sata malo vise i nazad ca NE
--- Kraj citata ---
a ca ja znan,vidi ti pa cemo sutra navecer se dogovorit mi cemo poj vjerojatno ku bude lipo :icon_thumright:
Sauron:
a dobro ali mislin ima debila koji nemaju osjećaja i sluha,kolju mašine u brutalne okretaje jbt pa nije ni čudo šta se razlete i što svakih 20h rade generalne,ko da voze trke ;D
zato ja uzimam enduro,meni je to zakon stvar,recimo ovog šta ću uzet je registracija još do kraja 4. mjeseca i kad istekne reg. tablicu dole i samo po šumi se đirat a i sa tablicom se voziš normalno po cesti i kad ti dođe gušt samo skreneš s ceste i gas :glasses9: :) :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju