Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 22:49:02 ---kompa nije ti to baš tako...ti radni sati se misle baš koljaže i slično,ako ti ljepo tretiraš motor,griješ i slično,ako ga ne kolješ baš u iber žešći trajat će ti on pun qrac,pogotovo crke,one su i jake po ks a i traju mac,najbolji crosseri meni
a i ovisi o dijelovima generalne koje stavljaš,ako stavljaš original honda A klipove i slično a neke zamjenske.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da i to što kažeš ali sigurno neces kupit cr-ku ako misliš ne otvarat ventil i .............. onda si kupiš neki hard enduro
a i to je motor koji stoji u garazi i onda vikendom u šumu ili na stazu,tu nije samo mašina,jbt stavio sam gume nove,zadnja guma je vec 40 posto potrošena a napisao sam koliko je redila,stim da sam što manje je vozio po cesti i to malo šta sam vozio sam izbjegaova je ganjat
benelli:
--- Citat: zL!Ko - 25 Veljača, 2010, 23:02:24 ---a bas bi si slozio tako nesto na ljeto. Samo je sjebano sta se nemoze regat a da dodem do prve sume moram proc kroz grad, al ajde to je najmanji problem.. samo da je $$ i bit ce sega. A najradije bi si uzeo tako nes zaribano pa pomalo slagat, ko lego xD
--- Kraj citata ---
a onda uzmeš neki hard enduro regaš ga i ideš di te volja
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 23:03:56 ---A koji variator imas gore?
--- Kraj citata ---
malossi multivar 6000
SPecial:
E to je to. Leti s time,a?
A Saurone,mozda dodemo do Sevena posto ne vjerujem da cemo ni on ni ja biti u mogucnosti voziti.
Sta ces ti biti sutra u Opatiji?
benelli:
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 23:12:29 ---E to je to. Leti s time,a?
A Saurone,mozda dodemo do Sevena posto ne vjerujem da cemo ni on ni ja biti u mogucnosti voziti.
Sta ces ti biti sutra u Opatiji?
--- Kraj citata ---
da leti,skače :toothy12: :toothy12:
zL!Ko:
jao tragedije, sto mi urade 100 im gromova,,, nema vise mog prasca u avataru :sad1: :sad1: :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju