Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
SPecial:
Ne ide to tako.
Vidit ces,cestovne gume ti nece drzati sumu,i obrnuto.
Vidio si Valeta kako se ubijao dok je imao ripnjace
zL!Ko:
e a kad smo vec na brdu i tome. Vozi tko od vas mtb. dh, xc i to. nisan valjda jednini
SPecial:
Ja samo odem povremeno na neke dulje dionice,inace Da Bomb molotov (dual eliminator),straznja felga sa DB glavcinom,skinuta prva i dodana 24 brzina,najjace zbice i obruc-cca 1000knfelga,DB volan,pedale itd.
Sada sluzi za gust i za po zadnjem.
Sauron:
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 23:53:04 ---Ne ide to tako.
Vidit ces,cestovne gume ti nece drzati sumu,i obrnuto.
Vidio si Valeta kako se ubijao dok je imao ripnjace
--- Kraj citata ---
pa nebi vozio ja baš po šumi šumi ono blato i između drva i slično nego bijela cesta,učka i taj đir... :icon_thumright:
da vidio sam kad je cimo kraj busa uzbrdo i nizbrdo i svakako... :toothy12: naravno da nemožeš vozit sa kramponima po cesti,pa probaj u zavoj uć pa ćeš vidjet veselja hahahha :laughing7:
zL!Ko:
--- Citat: SPecial - 26 Veljača, 2010, 00:03:39 ---Ja samo odem povremeno na neke dulje dionice,inace Da Bomb molotov (dual eliminator),straznja felga sa DB glavcinom,skinuta prva i dodana 24 brzina,najjace zbice i obruc-cca 1000knfelga,DB volan,pedale itd.
Sada sluzi za gust i za po zadnjem.
--- Kraj citata ---
uf ta rama je jebena za free ride. ja vozin corrateca x-vert sO2, Rock shox sid team, red metal 5 felge, xt, xtr prijenos i tako. Do prosle godine vozio utrke i onda me nes puklo u glavu i kupio runnera :) Al moram ic vozit opet, uprasit cu se cjeli. Koju vilicu imas na Dabombu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju