Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (28/117) > >>

zL!Ko:

--- Citat: benelli - 25 Veljača, 2010, 22:37:47 ---ces kupit moju sve novo  sam stavio gore,i sa njom si miran sad jer neam ni 5 radna sata od generalke
imas tu par slika
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,27508.0.html

--- Kraj citata ---

uff, da mi je jedan takav.
E a mi moes rec kolko kosta neki takav u stanju kakvom si ga ti kupio i jos koliko se novaca treba ulozit da bi doso u vozno stanje..
I neznam dal nisam skuzio il sta, al sta se svakih 40h rada radi generalka :dontknow:

Sauron:

--- Citat: zL!Ko - 25 Veljača, 2010, 22:46:03 ---uff, da mi je jedan takav.
E a mi moes rec kolko kosta neki takav u stanju kakvom si ga ti kupio i jos koliko se novaca treba ulozit da bi doso u vozno stanje..
I neznam dal nisam skuzio il sta, al sta se svakih 40h rada radi generalka :dontknow:

--- Kraj citata ---
kompa nije ti to baš tako...ti radni sati se misle baš koljaže i slično,ako ti ljepo tretiraš motor,griješ i slično,ako ga ne kolješ baš u iber žešći trajat će ti on pun qrac,pogotovo crke,one su i jake po ks a i traju mac,najbolji crosseri meni
a i ovisi o dijelovima generalne koje stavljaš,ako stavljaš original honda A klipove i slično a neke zamjenske.. :icon_thumright:

benelli:

--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 22:44:51 ---uu jbt ka brutala stari moj  :o :toothy3:
ko je to godište,95-96 ?
kad si to kupil ?? za koliko biš ju prodaval..? oko 1500eura ča ne?

--- Kraj citata ---
97 godište,uzeo sam ga negdje u 12 mjesecu ,a da tako negdje 1500 eura tako tek napravljenu

--- Citat: zL!Ko - 25 Veljača, 2010, 22:46:03 ---uff, da mi je jedan takav.

--- Kraj citata ---
ja sam za moj dao 600 eura i bio je zariban,i onda kad sam rastavio sam vidio sta sve treba,a ovisi evo u temi ti piše šta sam sve mjenjao i ono me došlo sve skupa oko 500 i nešto eura bez ruka jer sam ju doma slagao,mislim nije sad da je i klip i cilindar trebalo ali kad sam ju rastavio sam napravio posao kako treba,uglavnom ona je stala zbog radilice jer je otišo ležaj na klipnjači
a da svakih 40h 50h
ako kupujes cross pogotovo dvotaktno tako nesto od 40 ks i ako neznas ciji je bio i sta je mjenjano isplati ti se više kupit zariban i onda ga sam slozit jer puno njih kaze sve novo pa nakon dva dana ti zariba i ajde onda popravak

zL!Ko:
a bas bi si slozio tako nesto na ljeto. Samo je sjebano sta se nemoze regat a da dodem do prve sume moram proc kroz grad, al ajde to je najmanji problem.. samo da je $$ i bit ce sega. A najradije bi si uzeo tako nes zaribano pa pomalo slagat, ko lego xD

SPecial:
A koji variator imas gore?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju