Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
benelli:
--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 22:04:21 ---šta ćete vi vozit po toj stazi ? koje motore ??
bit će enduro da ali uzimam ga isti dan čim prodam ovu veš mašinu...već sam lud :angry7:
jbt sa 5000 spustio na 4000,zvalo me 20 ljudi sigurno a niko nema para,svi jedu g#vn#,dada uzet ću ga,čuvaj mi ga,ja kažem kompa onda mi uplati kaparu da sam na miru,i tako jedan debil kaže:e može može i zove me sutradan i provali da mu je zaribo neki vanbrodski motor na barci(neznam ni šta radi lik po zimi na barci ali ok..) to sve levati,ja bi ih sve izlemo...
ili mi dođe pogleda motor i pita ako može probat đir,ja mu kažem a je imaš pare ? on govori da ne,onda kad skupiš probavaj motor...mulac iz škole došo sa torbom i još 2 frenda,oni bi se malo provozali i otišli ča,znam takve idiote...kad ima pare kod sebe neka ga vozi do afganistana i nazad ako oće...
--- Kraj citata ---
da,ja cu vozit i jos dva frenda,ja sam hondom cr 125,jedan frend sa cr-kom 250 i jedan sa yamahom wr 400
ali ovo cemo vozit.... Klasa HOBBY / 1,5-satna utrka – vozači bez natjecateljskog iskustva....
SPecial:
A u rac,nikako se sjetit.
A sada nemam kuna na mobu pa ga ne mogu zvat,najvjerojatnije cu ga sutra pitati ako ne pozabin,skuzaj.
Smontirat cemo metar ipo wireless kabela pa bi me mogao povuc,ali s mozzilom,pa brzi je baunti od toga. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Sauron:
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 22:18:10 ---A u rac,nikako se sjetit.
A sada nemam kuna na mobu pa ga ne mogu zvat,najvjerojatnije cu ga sutra pitati ako ne pozabin,skuzaj.
Smontirat cemo metar ipo wireless kabela pa bi me mogao povuc,ali s mozzilom,pa brzi je baunti od toga. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
aaaahhhahahahaah xDDDD :laughing9: :laughing9: :laughing9:
lol onda ću doć sa operom ili internet explorerom pa će to ić možda brže :toothy12:
e ma nema beda nego mi je kuiš to hitno pa ono...4000kn mu je cijena,cijelu sezonu se može vozit bez da išta mjenja,ja sam pola toga promijenio i stavio novih dijelova gore,samo km/h sajlu treba stavit i to je to :icon_thumright:
evo ti tu oglas da imaš mu pokazat
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/malaguti-firefox-49-cm3-oglas-938122
na njuškalu i auti.hr je oglas i neka pogleda,u Rijeci sam pa može doć i vidjet kad oće :) :icon_thumright: hvala care :occasion14:
--- Citat: benelli - 25 Veljača, 2010, 22:11:49 ---da,ja cu vozit i jos dva frenda,ja sam hondom cr 125,jedan frend sa cr-kom 250 i jedan sa yamahom wr 400
ali ovo cemo vozit.... Klasa HOBBY / 1,5-satna utrka – vozači bez natjecateljskog iskustva....
--- Kraj citata ---
e stari moj to ću onda probat isfurat da dođem nekako,obožavam crossere,kupio bi si ga ja sad ali neam para za održavat ga,kad počnem radit ću si neš nabavit,cr-ku bi full htio,jbg honda majka,zna se :glasses9: :)
benelli:
--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 22:32:53 ---aaaahhhahahahaah xDDDD :laughing9: :laughing9: :laughing9:
lol onda ću doć sa operom ili internet explorerom pa će to ić možda brže :toothy12:
e ma nema beda nego mi je kuiš to hitno pa ono...4000kn mu je cijena,cijelu sezonu se može vozit bez da išta mjenja,ja sam pola toga promijenio i stavio novih dijelova gore,samo km/h sajlu treba stavit i to je to :icon_thumright:
evo ti tu oglas da imaš mu pokazat
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/malaguti-firefox-49-cm3-oglas-938122
na njuškalu i auti.hr je oglas i neka pogleda,u Rijeci sam pa može doć i vidjet kad oće :) :icon_thumright: hvala care :occasion14: e stari moj to ću onda probat isfurat da dođem nekako,obožavam crossere,kupio bi si ga ja sad ali neam para za održavat ga,kad počnem radit ću si neš nabavit,cr-ku bi full htio,jbg honda majka,zna se :glasses9: :)
--- Kraj citata ---
ces kupit moju sve novo sam stavio gore,i sa njom si miran sad jer neam ni 5 radna sata od generalke
imas tu par slika
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,27508.0.html
Sauron:
uu jbt ka brutala stari moj :o :toothy3:
ko je to godište,95-96 ?
kad si to kupil ?? za koliko biš ju prodaval..? oko 1500eura ča ne?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju