Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (23/117) > >>

zL!Ko:

--- Citat: Sauron - 24 Veljača, 2010, 23:15:58 ---nije ti to full sint...to ti je advance vsx,55kn /1l,to ja trpam u mozilu firefoxa,full sint ti dođe 105kn  :glasses9:
ako ćeš trpat full sint rokaj motul 710,najbolje ulje meni :icon_thumright: :)
a pošto nemaš kit nema potrebe za tim uljem pa onda scoot sport 2 od silkolenea,oko 60kn se kreće cijena a super ulje :hello:
ja sam se danas vozio,baš mi došo gušt,full ljepo vrijeme bilo i onda opet kiša poslje počela :angry7: :angry7:

--- Kraj citata ---

ahaa. Je to je to ulje. Jer znam da sam ga jos pito polusintetiku i nisam ni gledo sta pise i dodem doma i pise na sintetickoj bazi. Al sam ja to protumacio kao full sintetiku :toothy9: :toothy9:
I jos mi dao onaj neki cep u cepu, pa mogu tocit ko covjek u rezervar.
znaci ulje je dobro, aj super :)

Iwo SR Tuono:
meni treba neka polusintetika za trimer, valjda će silikoene bit dobar  :laughing6: :laughing6:

SPecial:
I ja sam se danas "vozio".........................

......................s bauntiem       :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Sauron:
s kakvim bauntiem ? xD šta baotian ? :laughing9:
dobro je to ulje,obična sintetika,ljepo miriši i cijena je više nego odlična...šta će ti za serialu više,filozofirat s nekim uljima od 100 i više kn...
ina 2taktol majka hahahha xD :toothy12: :toothy12:
ste vidjeli reklamu,koji asevi ;D

SPecial:
Baotian je.

To je od milja..... :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju