Ostalo > Chat house

samo za domace xD Istra i RI

<< < (22/117) > >>

zL!Ko:
kadi ste peškafondi? :hello: :hello:

benelli:
 :hello: :hello: :hello:

zL!Ko:
taman danas lijepo vrijeme i kupim 1l FULLL sintetike neke Šelove za 50kn, dosta jeftino pa pomislio mora valjat ;D
I da cu izvuc svoju crnu karijlu preko škalina i pocne opet jebena kisa pi*da joj materina!!
nit sam ulje vidio dal valja sta nit sam se provozio.

benelli:

--- Citat: zL!Ko - 24 Veljača, 2010, 22:37:38 ---taman danas lijepo vrijeme i kupim 1l FULLL sintetike neke Šelove za 50kn, dosta jeftino pa pomislio mora valjat ;D
I da cu izvuc svoju crnu karijlu preko škalina i pocne opet jebena kisa pi*da joj materina!!

--- Kraj citata ---
hahah tu kod nas ljepo sunce ali jebena skola popodne al ibarem do skole i nazad sam bio sa skuterom 30 km  :glasses9:

Sauron:

--- Citat: zL!Ko - 24 Veljača, 2010, 22:37:38 ---taman danas lijepo vrijeme i kupim 1l FULLL sintetike neke Šelove za 50kn, dosta jeftino pa pomislio mora valjat ;D

--- Kraj citata ---
nije ti to full sint...to ti je advance vsx,55kn /1l,to ja trpam u mozilu firefoxa,full sint ti dođe 105kn  :glasses9:
ako ćeš trpat full sint rokaj motul 710,najbolje ulje meni :icon_thumright: :)
a pošto nemaš kit nema potrebe za tim uljem pa onda scoot sport 2 od silkolenea,oko 60kn se kreće cijena a super ulje :hello:
ja sam se danas vozio,baš mi došo gušt,full ljepo vrijeme bilo i onda opet kiša poslje počela :angry7: :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju