Ostalo > Chat house
samo za domace xD Istra i RI
Sauron:
s boletom se vozit jbt lol xD :toothy12:
pusti ti to,kad sam radio na preluku u nekom servisu jednom boletu sam bio napravio servis,ulje,svjećica,filter zraka i stavio lakše roline,stari moj kad sam krenuo dole od dizalice na preluku tamo uzbrdo prema opatiji bole po urici napunio 60km/h hahah xD ja nisam mogao vjerovat,krenem onako ljepo potegnuo,50....55 i gledam to je to neće više i ono diže se lagano i 60km/h :laughing9: :laughing9:
dosta dobro ide đubar,reko je tip poslje da ga je 70km/h naguro,ali stvarno za baotiana nisam mogao vjerovat da tako ljepo može ić :toothy3:
SPecial:
Ma ide ko mrtav konj,mrzim ga,a i on mene.
Bojim se to vozit kada vidim one gumice protrnem.
Navukao sam ga max75 80 po urici.
Ovaj je jos sav zablokiran jedino sto sam stavio gljivu........hahhahahh
Sauron:
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 00:52:19 ---Ma ide ko mrtav konj,mrzim ga,a i on mene.
Bojim se to vozit kada vidim one gumice protrnem.
Navukao sam ga max75 80 po urici.
Ovaj je jos sav zablokiran jedino sto sam stavio gljivu........hahhahahh
--- Kraj citata ---
jbt tuning hahah :laughing9:
to su vjerovatno stavio onaj žičani sprint filter napravljen od onog za ribat šparhete,imaš toga u tomosu za 60kn za kupit :laughing7:
ono su krafne a ne gume,jbt plastika su kad ih tvornice izvadiš a kamoli nakon godinu dana...s brenerom ih nemožeš ugrijat a kamoli da će od vožnje :icon_biggrin:
gren spat :hello:
Ive_MHR:
kada cete vi pocet nes pametno raditi :toothy9:
Sauron:
oo jbnti ništa od tajnog vozila,propali planovi,dolazim ipak sa mozilom firefox...idem sad đir,danas se cijeli dan već vozim,nisam imo predsata i išli ja i frend do matulja i nazad,po gradu,show živi :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju