Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ideja za poboljsavanje oglasnika
speed:
ja sa okom sokolovim mogu kometirati oglase,ipak smo igor i ja od pocetaka ovdje i nagledali smo se fusa i predivnih primjeraka skutera u prodaji :headbang:
BoLT3K:
--- Citat: speed - 31 Siječanj, 2010, 03:08:59 ---ja sa okom sokolovim mogu kometirati oglase,ipak smo igor i ja od pocetaka ovdje i nagledali smo se fusa i predivnih primjeraka skutera u prodaji :headbang:
--- Kraj citata ---
Dosta kurcenja ;D
--- Citat: efz - 30 Siječanj, 2010, 20:28:44 ---nitko ne dobije bann odmah, bude prvo upozorenje............ i vise puta se upozori prije sankcija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja sam pokupio 2 banane, a samo jednom sam opomenut, i to od strane efz-a, ali to je bilo mnogo prije prvog bana :)
Dakle, ta teorija "Prvo pitaj, pa onda tuci" pada u vodu .. Svaka cast moderatorima koji rade svoj posao kako spada, nekim mod-ovima zavidim koliko strpljenja imaju s nama mladjim clanovima :D
Ali pojedini moderatori uistinu ili imaju prekratak fitilj, ili se samo radi o zloupotrebi polozaja, u to necu ulaziti, za to su tu administratori i na kraju ti Eladio.
Nije meni krivo sto sam vise od 60 sati bio bez mogucnosti da pisem ( jednom je bilo 24 sata, drugi put mi je bilo RECENO da ce biti 24 sata, ali sto se oduljilo, to samo doticni zna), krivo mi je sto se stariji clanovi toleriraju, i sto im se popusta u kojekakvim situacijama, a mi "mali clanovi" na*ebemo svaki put.
Dosao sam na ovaj forum u augustu prosle godine .. Dosao sam zato sto sam vidio da forum foncionira kao velika porodica, ali tek sad vidim kako to ide. Moras biti registrovan bar 2 godine, moras imati 4000 i kusur postova da bi te ljudi postovali.
Doomsday:
@BoLT3K - dragi kolega forumaš, žao mi je ukoliko se osjećaš zakinutim...
Ali, pokušaj malo promotriti situaciju sa stajališta nekog od moderatora... Većina stvari su rečene i ponavljane puno puta, uvijek jedno te isto, a neke si trebao pročitat već kod registriranja...
Isto tako, siguran sam da ti osobno VRLO DOBRO znaš kad iskačeš iz pravila ponašanja, provociraš, itd. Žalosti me što vidim kako ti smeta što je nekima takvo ponašanje možda ponekad oprošteno, a ne činjenica da se uopće tako i ponašaš...
To što nemaš previše 'staža' na ovom forumu, za razliku od mnogih drugih, i nije neki veliki problem... Nitko te zbog toga neće šikanirati, ali isto tako nema razloga da zbog toga imaš i poseban tretman, zar ne...?
Poštovanje, dragi kolega, treba zaslužit... Nikakav broj godina na forumu ili postova ti ga neće automatski donijet...
Što se dužeg banna od propisanog tiče, možda su u pitanju cookie-ji tvog web browser-a... A ako misliš da nije to u pitanju, pošalji eladiu privatnu poruku sa opisom problema... Nitko nije van dohvata pravde, pa ni moderatori i administratori... Ali, da bi se nešto ispitalo, treba prvo bit svjestan kako problem postoji... Samo, sjeti se priče sa malim pastirom koji je često, bez razloga, vikao 'Vuk, vuk...!!!'...
I na kraju, ovaj forum i jeste kao jedna velika porodica... Svaki dan sve veća... To neumitno znači više članova, više modova, više različitih karaktera... Nije lako... Ali, kao i u svakoj porodici, ako poštovanje želiš, poštovanje i zaslužiš, svojim ponašanjem i odnosom prema drugim forumašima... Ili ne...
Najljepši pozdrav...
Doom
marko_AeRoX:
--- Citat: efz - 30 Siječanj, 2010, 20:28:44 ---nitko ne dobije bann odmah, bude prvo upozorenje............ i vise puta se upozori prije sankcija :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prijatelju, i ja sam popil bananka bez upozorenja "zbog spama u trgovini"... a raspravljali smo kolko ja znam o alarmima koje sam planirao naruciti... ako grijesim nek me netko ispravi... nije meni do bana, jebes to. al ako se ide po pravilima, nek se onda toga drzi :icon_thumright:
Doomsday:
@marko_AeRoX - upozorenje pred bann nije pravilo, već preferenca koje se svi više-manje nastojimo držati... Jer član bi već samim time što je član trebao ili znati ili se potruditi saznati pravila na koja je svojim učlanjenjem pristao...
I jesam li napisao: '...žaliti se u potpuno nevezanim temama...' ili '...pošalji eladiu privatnu poruku sa opisom problema...'?
:zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju