Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ideja za poboljsavanje oglasnika
efz:
--- Citat: marko_AeRoX - 31 Siječanj, 2010, 09:53:53 ---prijatelju, i ja sam popil bananka bez upozorenja "zbog spama u trgovini"... a raspravljali smo kolko ja znam o alarmima koje sam planirao naruciti... ako grijesim nek me netko ispravi... nije meni do bana, jebes to. al ako se ide po pravilima, nek se onda toga drzi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Bas sam htio napisati da je Doom sve rekao gore u postu, ali me doticni preduhitrio :toothy3:
marko_AeRoX:
--- Citat: Doomsday - 31 Siječanj, 2010, 10:44:07 ---@marko_AeRoX - upozorenje pred bann nije pravilo, već preferenca koje se svi više-manje nastojimo držati... Jer član bi već samim time što je član trebao ili znati ili se potruditi saznati pravila na koja je svojim učlanjenjem pristao...
I jesam li napisao: '...žaliti se u potpuno nevezanim temama...' ili '...pošalji eladiu privatnu poruku sa opisom problema...'?
:zubo:
--- Kraj citata ---
to je sve ok... al di je to spam? mislim da je bolje da se raspravlja u vec postojecoj temi o necem, nego da se radi bezveze nova tema. ako sam vec htio organizirat to narucivanje alarma grupno, sigurno mi nije bilo u cilju da narucim neki škart ili da narucim 10 komada koje nitko nebude htio i napravim si trosak. trebalo je o tome raspraviti i smatram da to nije spam, jer nije bilo offtopica kolko znam...
BoLT3K:
Dooms-Uvidjam ja svoje greske, i nije mi svejedno sto sam ih pravio, naprotiv, dosao sam ovdje da bi mogao biti uzor nekim clanovima koji ce na forum doci za neke 2-3 godine .. Da bi im mogao biti uzor kao sto su neki clanovi meni/meni bili.
Forum treba propagirati skutere, druzenje skuterasa, PRIJATELJSTVA I DRUZENJA IZMEDJU NAVEDENIH. Moguce da grijesim, al' po meni, pod prijateljskim raspolozenjen se ne podrazumijeva "Ja cu ban i Boga ako pocne sranja raditi" i slicne gluposti. To veze nema ni sa kakvom porodicom, stovise to je obicni primjer bogohuljenja i neznam kako doticnog nije stid i sram svojih godina da slicno pise.
Doomsday:
Sve je to lijepo, ali... Još jednom...
--- Citat: Doomsday - 31 Siječanj, 2010, 10:44:07 ---...
I jesam li napisao: '...žaliti se u potpuno nevezanim temama...' ili '...pošalji eladiu privatnu poruku sa opisom problema...'?
:zubo:
--- Kraj citata ---
mario_f15:
vidim da i danas ima fulanja u oglasniku.... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju