Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ideja za poboljsavanje oglasnika

<< < (4/7) > >>

[SB]Replica 180:
al ja bi bas da igor bude forumski serif  :skuter: :skuter:

eladio:

--- Citat: Mislav46 - 30 Siječanj, 2010, 20:53:19 ---nema potrebe za odredivanje posebnih osoba jer svatko moze komentirati, izjasniti se sa dobrim argumetom ali ako se ustanovi da nisi u pravu snosis odgovarajuce posljedice...
 a ako nezelite direktno nastupat uvijek postoje nadlezni za to....

--- Kraj citata ---

tako je, svatko moze argumentirano komentirati oglas .
1. trebaju postojati debeli argumenti
2. ako nije u dobroj namjeri , bit ce sankcija za onog koji komentira,
a ako je u dobroj namjeri a ispostavi se da je komentar bio kriv, nece biti posljedica...
3. trebaju postojati debeli argumenti (da nebi bilo nisam znao da ponovim ovo pod jedan  :icon_biggrin: )

ako niste sigurni, samo sumnjate, postoji opcija prijavi post gdje moderatori i admini se uposznaju sa slucajem i to isto dosta znaci  :icon_thumright:
ova opcija je u pravilu puno bolja za sve  :icon_thumright:

kristijanSR70:
znači ako neko ima ćelave gume smijem komentirat  :dontknow:

al to je opet komentiranje samo vizualnog dijela u većini slučajeva, a mašina kako nju komentirat, znci ko laze o vizuali laze i oko mašine  :toothy10:

eladio:

--- Citat: kristijanSR70 - 30 Siječanj, 2010, 21:09:05 ---znači ako neko ima ćelave gume smijem komentirat  :dontknow:

al to je opet komentiranje samo vizualnog dijela u većini slučajeva, a mašina kako nju komentirat, znci ko laze o vizuali laze i oko mašine  :toothy10:

--- Kraj citata ---

naravno da ne, osim ako covjek napise u oglasu da su gume nove,
ako nista nije napisao , ni ti nista ne komentiras...
ako ti imas sliku da su celave , a on tvrdi da nisu, stavi sliku  :icon_thumright:

ako sumnjas, bez dokaza, onda jedino mozes prijaviti oglas pa da moderatori ako mogu provjere malo o cemu se radi  :glasses9:

[SB]Replica 180:

--- Citat: kristijanSR70 - 30 Siječanj, 2010, 21:09:05 ---znači ako neko ima ćelave gume smijem komentirat  :dontknow:

al to je opet komentiranje samo vizualnog dijela u većini slučajeva, a mašina kako nju komentirat, znci ko laze o vizuali laze i oko mašine  :toothy10:

--- Kraj citata ---

to nema veze s tim, da u oglasu koji sam ja komentirao nije pisalo da je skuter serijski i ne diran, ja ga NE BIH komentirao!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju