Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ideja za poboljsavanje oglasnika
[SB]Replica 180:
treba li dopustiti "komentare" starijih i iskusnijih forumas u pojedinim oglasima da bi se smanjilo muljanje i uvaljivanje dijelova "mladima i neiskusnijim" forumasima? ponajprije mislim na oglasnik u kojem se prodaju samo skuteri!
ti komentari bi se mogli proslijediti modovim , pa da ih oni stave ili nekim drugim putem ?
ili mislite da i sada ima "dovoljno" istine u oglasniku?
Faba:
Jako dobar prijedlog :icon_thumright:,ipak stariji forumasi imaju "oko sokolovo"
eladio:
Komentiranje oglasnika je od uvijek dozvoljeno svima, jako je bitno naglasiti da za to trebaju debeli argumenti!
Taj komentar treba biti u biti samo iznosenje tih cinjenica, i nista drugo..
Npr.
Netko prodaje skuter, i u opisu pise nikad padano.
Ti stavis komentar i napises , s tim skuterom je padano , i stavis link na temu , ili neku fotku , itd. gdje je dokaz da je skuter imao pad.
Bilo kakva opisivanja , osjecaji , neosnovane sumnje , itd.. nisu dozvoljene...
Dakle samo cvrsti argumenti. Cilj je u dobroj namjeri upozoriti clanove foruma.
[SB]Replica 180:
evo ja bi probao s primjerom....
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,29024.0.html najvise me naljutilo to sto u oglasu pise da je sve serijski i nije dirano!
1.plastike preuzete s sr50 LC, vidljivo po prednjoj masci koja ima "tanga" poklopac i podplastiku za Lc srke posto je ispod hladnjak!
( ovakva boja je postojala kao sr, ali samo u 125ccm verziji)
2.zracni filter preuzet sa skipera 150
3.boja prednje felge, e tu bi se dalo diskutirati ako je motor proizveden 00 ili 01. i prodavan u zadnjoj turi kod nas , a to bi se moglo
zakljuciti po tome sto je regan tek 05. , nije moguce imati tu boju vec je felga/felge trebala biti lakirana u srebrno
dok je ova plastificirana u siv( i kao takva dolazi na valerosi 50 Lc od koje su i plastike) ili je bila vlasnistvo sr125/150 oko 98.god
sve ovo su sitnarije koje bi lako prosle pod serijsko stanje , ak sam u necem pogrijesio
ili nesto previdi ....neka drugi poprave :hello:
mario_f15:
--- Citat: eladio - 30 Siječanj, 2010, 20:16:20 ---Komentiranje oglasnika je od uvijek dozvoljeno svima, jako je bitno naglasiti da za to trebaju debeli argumenti!
Taj komentar treba biti u biti samo iznosenje tih cinjenica, i nista drugo..
Npr.
Netko prodaje skuter, i u opisu pise nikad padano.
Ti stavis komentar i napises , s tim skuterom je padano , i stavis link na temu , ili neku fotku , itd. gdje je dokaz da je skuter imao pad.
Bilo kakva opisivanja , osjecaji , neosnovane sumnje , itd.. nisu dozvoljene...
Dakle samo cvrsti argumenti. Cilj je u dobroj namjeri upozoriti clanove foruma.
--- Kraj citata ---
nisu dozvoljene a stalno se komentira u oglasu....
i to ovi starij i iskusnij forumasi....i njima nema banna....
prekjucer je bila tema u prodaji...i bilo je 10 postova spamma....
da sam ja to napravio bann bi bio odma....
jel tako?? ?? ??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju