Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
ideja za poboljsavanje oglasnika
mario_f15:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 30 Siječanj, 2010, 20:44:47 ---ajmo odrediti par osoba koje su kompetentne da to komentiraju i imaju moc komentiranja, a to naravno zele!
evo za sav SR svijet predlazem igora.sb, mod je u tom podforumu , a i naucio sam ga sve sto zna pa ono :hello: :toothy9:
--- Kraj citata ---
i onda bi se oglas dizao svaki puta kad bude komentar.... :toothy12:
[SB]Replica 180:
--- Citat: mario_f15 - 30 Siječanj, 2010, 20:46:53 ---i onda bi se oglas dizao svaki puta kad bude komentar.... :toothy12:
--- Kraj citata ---
pametno zboris mladi ratnice , mozda da se drugacije to rijesi.... ;D
mario_f15:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 30 Siječanj, 2010, 20:49:14 ---pametno zboris mladi ratnice , mozda da se drugacije to rijesi.... ;D
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12:
pametan sam ja...
.mislim da netrebaju nikaki komentari u oglasu...
ako je nesta sumnjivo prijavimo modu i dobro...
moje misljenje :icon_biggrin:
Mislav46:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 30 Siječanj, 2010, 20:44:47 ---ajmo odrediti par osoba koje su kompetentne da to komentiraju i imaju moc komentiranja, a to naravno zele!
--- Kraj citata ---
nema potrebe za odredivanje posebnih osoba jer svatko moze komentirati, izjasniti se sa dobrim argumetom ali ako se ustanovi da nisi u pravu snosis odgovarajuce posljedice...
--- Citat: eladio - 30 Siječanj, 2010, 20:38:12 ---
imas i opciju prijavi post, jel tako?? ?? ??
--- Kraj citata ---
a ako nezelite direktno nastupat uvijek postoje nadlezni za to....
eladio:
kao sto rekoh, komentiranje je dozvoljeno ako imas debele argumente za to.. to vrijedi za sve . <tocka>
mario
ovo sto ti spominjes znam, radi se o piaggio yasuniu koji kao nije pjađo vec pežo itd.. tu je postojala uistinu osnovana sumnja i argumenti, stvar je razjasnjena i visak je obrisan.. i to je to :glasses9:
ono sto nije bilo dobro , je to sto se u toj temi oko toga napadalo i prepucavalo, a to nije dozvoljeno,
dakle netko je komentirao argumentom da to nije za pjađo, vlasnik je komentirao da je i rekao da cemo dobiti potvrdu i nakon toga se trebalo cekati dokaz, a ne oko toga vrtiti .. ..kasnije je dosla potvrda, ali prepucavanje je do tog trenutka i dalje trajalo...
ali steta neka i nije nastala, jer je spamm obrisan i taj oglas je isti dan vec bio ociscen od viska postova i to je to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju