Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

ideja za poboljsavanje oglasnika

<< < (2/7) > >>

efz:

--- Citat: mario_f15 - 30 Siječanj, 2010, 20:27:15 ---nisu dozvoljene a stalno se komentira u oglasu....
i to ovi starij i iskusnij forumasi....i njima nema banna....
prekjucer je bila tema u prodaji...i bilo je 10 postova spamma....
da sam ja to napravio bann bi bio odma....
jel tako?? ??  ??

--- Kraj citata ---
nitko ne dobije bann odmah, bude prvo upozorenje............ i vise puta se upozori prije sankcija  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: mario_f15 - 30 Siječanj, 2010, 20:27:15 ---nisu dozvoljene a stalno se komentira u oglasu....
i to ovi starij i iskusnij forumasi....i njima nema banna....
prekjucer je bila tema u prodaji...i bilo je 10 postova spamma....
da sam ja to napravio bann bi bio odma....
jel tako?? ??  ??

--- Kraj citata ---

ne znam o cemu se radi, ali ako to radis bezobrazno i namjerno , onda bis dobio iste sekunde bann...
ako iz neznanja postavis pitanje (pitanja nisu dozvoljena u temi - za to postoji pm) , onda ne bis dobio bann , vec bi bio upozoren, a post bi se obrisao..

imas i opciju prijavi post, jel tako?? ??   ??
vjeruj mi svaku prijavu dobijem i vidim, nema zasticenih na ovome forumu, a sva ta pravila sluze da bi svima nama forum bio bolji,
nazalost ima par provokatora, ali to je druga prica, i nemoj njihove bannove usporedjivat s ovakvim situacijama  :glasses9:

Mislav46:
slazem se u potpunosti jer to da ce te svako smuljat gdje stigne nije uopce upitno....al opet zdrava logika mi govori da necu ovdje traziti vise novaca neg sto vrijedi skuter, nego ako ga zelim uvaliti stavit cu oglas tipa njuskalo, plavi oglasnik, slavonska burza...oglasi koji su dostupni ljudima koji se i nerazumiju bas, dok su ovdje vise-manje znalci koje cete teze zavarat ali ima i novih clanova koji se dolaze informirati......

mario_f15:

--- Citat: eladio - 30 Siječanj, 2010, 20:38:12 ---ne znam o cemu se radi, ali ako to radis bezobrazno i namjerno , onda bis dobio iste sekunde bann...
ako iz neznanja postavis pitanje (pitanja nisu dozvoljena u temi - za to postoji pm) , onda ne bis dobio bann , vec bi bio upozoren, a post bi se obrisao..

imas i opciju prijavi post, jel tako?? ??   ??
vjeruj mi svaku prijavu dobijem i vidim, nema zasticenih na ovome forumu, a sva ta pravila sluze da bi svima nama forum bio bolji,
nazalost ima par provokatora, ali to je druga prica, i nemoj njihove bannove usporedjivat s ovakvim situacijama  :glasses9:

--- Kraj citata ---
ma samo kazem opcenito ovako....
znam da je bezveze bio spamm u tom oglasu....nesta su bili napali decka i na kraju nisu bili u pravu... :icon_biggrin:

[SB]Replica 180:
ajmo odrediti par osoba koje su kompetentne da to komentiraju i imaju moc komentiranja, a to naravno zele!

evo za sav SR svijet predlazem igora.sb, mod je u tom podforumu , a i naucio sam ga sve sto zna pa ono  :hello: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju