Zasad dogovoreno:
Malossi, Polini, Stage6, Dellorto, BCD, BGM, Hebo, Leo Vince, Yasuni, Tecnigas...mozda sam nekaj zaboravil
Eo to je ono kaj sam uspio dogovorit za sad...dakako, bit ce tu i orginal zamjenskih djelova, ne malossi i nekaj npr vodena pumpa nego orginalna...i tak!
Prostor je rijesen, nađen je, jedan problem manje!
Ja si ovak nekak razmisljam...svaki dio kaj uzmemo, naci ce kupca! Jer 100 ljudi, 100 skutera, nekome stalno nesto treba! Bit cemo u mogucnosti ponuditi cijene ekvivalentne onima sa scooter attacka i mislim da smo tu u prednosti! Lager ce postojat, dakako, uvijek se manjak moze nedostajat ili mogucnost dobavljaca da nam neki dio isporuci! Na lageru ce bit djelova koji trebaju cesce ljudima, kitevi base i midrace poneki. Djelovi tipa overrange, mhr team 2 i ostalo nece bit isporucivi odmah jer su to stvari koje se prodaju jednom godisnje na nasem trzistu i za njih ce bit potrebna posebna narudžba! Ako dobavljač iam na lageru, najviše što ćete čekati je 2 tjedna!
Naručivalo se bude putem maila a postojat ce i mobitel na koji me mozete dobit u radno vijeme trgovine! mailom ce naravno biti lakse, al necu odbiti ni poziv! Isporuka odmah za sve kaj imamo na lageru, osobni dolazak moguc naravno, u ducan, za sve ljude dalje šaljemo poštom! Prvi puta uz uplatu na račun unaprijed, kad jednom uđeš u evidenciju kao uredan kupac, moguće slanje pouzečem. Za veće iznose poštarina free, moguća ćak i osobna dostava na neki veči iznos i ako je naglasak na hitno!
Eo, kratki plan poslovanja, odo ja dalje telefonirat i slat mailove! Pozzzzz